2017-es fülbevaló trendek


Milyen fülbevaló és füllyukasztási trendek fogják uralni az idei évet? Mik az újdonságok? Nézzük meg 2017 legforróbb fülbevaló terveit:

2017-es fülbevaló trendek – #1: Egy csipetnyi csillogás

2017-es fülbevaló trendek – #1: Egy csipetnyi csillogás
Az idei évben nyugodtan csempésszünk egy kis ragyogást füleinkbe, de ne csak a partikon, vagy hétvégéken, hanem minden nap. Végülis csak rajtunk áll, hogy mennyire lesz különleges az a nap. A Studex csillogó fülbevalóit belőhető formában is megtalálhatjátok, szív vagy akár csillag formában is, amelyek kifejezetten a Studex System75-höz lettek tervezve orvosi acél, nemesfém, vagy arannyal bevont változatban.

2017-es fülbevaló trendek – #2: Amikor A Gyermekek Álma Valóra Válik

2017-es fülbevaló trendek – #2: Amikor A Gyermekek Álma Valóra Válik
Azok a gyerekek, akik maguk választhatják ki első fülbevalójukat az üzletben, gyakran a természethez, vagy tündérmesékhez kötődő fülbevalókba habarodnak bele. Nem csak azért, mert egyszerűen tetszik nekik, hanem mert minden darab egy történetet rejt magában, például medvékkel, katicabogarakkal, koronákkal, százszorszépekkel, pillangókkal, vagy titokzatos egyszarvúakkal. Éppen ezért a legtöbb Studex üzlet hasonló darabokkal bővíti a kínálatát a bőrbarát Studex kollekcióból.

2017-es fülbevaló trendek – #3: Csillagképek

2017-es fülbevaló trendek – #2: Csillagképek
Ahogy korábban már megírtuk, a csillagkép fülbevalók trendje először az USA-ban kezdett el terjedni.
Ha követed a fülbevaló trendeket, már te is tudod, hogy ez  a tökéletes párja a több-fülbevalót-egy-fülbe stílusirányzatnak. A kettő ötvözésével az egész füledet egyetlen műalkotássá alakíthatod bármikor. Ha szeretnél felülni a csillagkép hype-vonatra (ahogy mindenki más), nélkülözhetetlen lesz beszerezned néhány bolygó, hold és csillag mintájú fülbevalót. Készülj fel, hogy ez idén nagyot fog robbanni!

2017-es fülbevaló trendek – #4: A Zöld A Nyerő

2017-es fülbevaló trendek – #4: A Zöld A Nyerő a Sensitive by Studex-től
A Pantone színszakértői idén is megmondták a tutit, és az üdítő hatású, sárgás-zöld „Greenery“ színt választották a 2017-es év színének. Ez a szín a 2017-es ékszereket is meg fogja határozni, ebben biztosak vagyunk! A Pantone számára a „Greenery“ a „tavasz első napjait, amikor a zöld újra életre kel“, illetve „a szenvedélyekért és a vitalitásért való küzdelmet“ testesíti meg. Ha ennek megfelelően szeretnéd feldobni a kiegészítőidet, a Studex erre is tud megoldást ajánlani a Sensitive by Studex fülbevalóival a zöld számos árnyalatában, a smaragdtól a peridotig.

A fent felsoroltakon kívűl még az alábbiak is nagy befolyással lesznek a 2017-es divatirányzatokra:

2017-es fülbevaló trendek – #5: “Felpróbálható” Fülbevalók és Vásárlás Nagy Mennyiségben

2017-es fülbevaló trendek – #5:
Az új fülbevaló kiválasztásakor a vásárlók mindent bevetnek a döntés elősegítése érdekében. Mivel a fülbevalókat higéniai okokból nem lehet az üzletben felpróbálni, nagy népszerűségnek örvendenek az olyan bemutató display-ek, amelynek a mintáit  a fül elé tartva azt a hatást érjük el, mintha a fülünkben lenne a kiválasztott darab. Mindemellett elterjedt szokás több darab fülbevalót vásárolni egyszerre, mert ha már úgyis ránk jött a „vásárlási láz“, miért ne gondolkodjunk egymást kiegészítő, stílusban passzoló darabokban? Vagy épp az ellenkezőjében, ha éppen mást szeretnénk kifejezni fülbevalóinkkal.

2017-es fülbevaló trendek – #6: Kiugró Idények

A legtöbb országban az emberek általában az iskolai szünetekhez igazítják a füllyukasztás időpontját. A kedvenc időszakok a füllyukasztásra a nyári szünet, tavaszi szünet, téli szünet és az őszi szünet, épp ebben a sorrendben.
Ha szeretnél tájékozódni a közeledben található Studex professzionális füllyukasztó partnerekről, ne habozz és vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig örömmel elküldjük Neked partnereink listáját

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű