2019-es fülbevaló trendek: Korall, Arany, Állatok

Ebben a posztban a 2019-es év fülbevaló és füllyukasztási trendjeit fogjuk bemutatni nektek.
2019-es fülbevaló trendek: Korall, Arany, Állatok – # 1: Korall szín

2019-es fülbevaló trendek – # 1: Korall

A Pantone Color Institute által az év színének kihirdetett „élő korall” szín minden bizonnyal meghatározza majd az ékszer-, a divat- és a szépségipart is egyben. Azok a fülbevalók, amelyek passzolnak a korall árnyalataihoz, tökéletesen megfelelnek ennek a trendek. Ilyenek a piros, a narancssárga vagy az aranyszínű fülbevalók, például rubinttal díszítve. A cirkónium arannyal. A kék árnyalatai, például akvamarin vagy zafír gyöngyfülbevalóval párosítva, ami a trópusi, tengeralatti témához is remekül passzol. A Studex gyönyörű fülbevalókat kínál – legyen az füllyukasztó fülbevaló (a Studex System 75-tel alkalmazva) vagy egyszerű fülbevaló (a Sensitive by Studex kollekcióból). Ezek a darabok valamennyi Studex Partner üzletünknél elérhetőek.
2019-es fülbevaló trendek – #2: Füllyukasztás arannyal

2019-es fülbevaló trendek – #2: Füllyukasztás arannyal

EA füllyukasztó specialisták észrevételei szerint az arany tisztasága is egyre meghatározóbb tényező az ügyfelek között, azaz egyre nagyobb a kereslet a magas karátú aranyból készült füllyukasztó fülbevalók iránt, s ha gyerekek füléről van szó, egyes ékszerészek kifejezetten a 14 karátos (585) vagy a 18 karátos (750) aranyat részesítik előnyben. Mindemellett kitűnő ajándék is – ezen a téren is népszerűséget élvez. A Studex System75-tel történő füllyukasztáshoz sárga arany, illetve ródiummal bevont (fehéres színű) sárga arany fülbevalók széles kínálatát biztosítjuk. Továbbá, az egy fülben több fülbevaló kombinációja még mindig uralja a trendet. Két-három darab viselése a fülcimpában, egy-két fülbevalóval párosítva a fül felső részében a ma napig népszerű viselet.
2019-es fülbevaló trendek – #3: Állat(i) motívumok

2019-es fülbevaló trendek – #3: Állat(i) motívumok

Az idei évben az állat motívumokkal ellátott fülbevalók igen népszerűek lesznek. Legyen szó katicabogarakról, pillangókról, teddy macikról, pandákról, jegesmedvékről, baglyokról, egyszarvúakról, flamingókról vagy Hello Kitty-ről: nem csak a gyerekek imádják ezeket a motívumokat, de az állatbarátoknak és természet őrülteknek is kötelező darabokat kínálnak. Ha szeretnéd megtalálni a hozzád legközelebbi Studex partnert, küldd el nekünk irányítószámodat és mi segítünk!

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű