A Studex fülbevalóit sapkával is nyugodtan hordhatod

Ha már hűvös és esős az idő, legalább az öltözködéssel élénkítsük fel magunkat és a körülöttünk lévőket! És egy tökéletes szett fontos része a fülbevaló is. Sőt, lehet a főszereplője is.

Pasztell vagy élénk? Mindkettő!

A pasztellszínek sosem mennek ki a divatból, nem is véletlenül: nyugalmat árasztanak, és rengeteg mindennel lehet kombinálni őket. Korábban úgy tartották, elegáns ruhákhoz illő árnyalatok a pasztellek, de ez korántsem érvényes már: a sportosabb dzsekiknek pont olyan jól áll, ha bézs vagy épp halvány rózsaszínűek.

Gondolj egy gyönyörű menta színű fülbevalóra: a világosabb és sötétebb árnyalatokban, illetve eltérő méretekben kapható zöldjeinket nem véletlenül szeretik annyian. Ugyanis a legegyszerűbb fekete dzsekihez is illenek, csakúgy mint az elegánsabb hosszú fekete szövetkabáthoz – és rögtön nem talpig feketében lépünk ki az utcára. Képzeld el a szürke kabátodat – a csillogó vagy a matt narancssárga fülbevalónkkal! És ha ugyanezt a kabátot pinkkel vennéd fel?

A két örökzöld: a fekete és a fehér

A fekete és fehér együtt viselve halhatatlan páros, sokféle méretben, alakban találtok fekete és fehér fülbevalókat a Studex-nél. Fekete kabát + fehér fülcsi, fehér sál: irtó ütős, kontrasztos szett. A vörös és fekete nem kevésbé hatásos kombináció: olyan jól néznek ki együtt, hogy más kiegészítőre vagy ruhadarabra nincs is szükség melléjük. Az elmúlt pár évben újból reneszánszát éli a gyöngyház, nálunk is lehet belőlük válogatni – természetesen ezek is orvosi fémből készült, hipoallergén ékszerek, mint nálunk minden egyes darab.

Szépség és praktikum – 2 in 1

Tudjátok, mi a legjobb? Hogy a fülbevalóink nagy része apró, ezért praktikusak télen is. Hiszen egy dologra mindenképp érdemes odafigyelni: amikor a kötött sapkánk miatt haza már csak fél pár fülbevalóval érünk, nagyon szomorkodni fogunk. Arról nem beszélve, hogy a nagy karikát és a hosszú, lógós ékszereket teljesen kizárja a sapka, sőt a garbó is – amikor hazaérve a fülbevalóval együtt veszed le. Ha kisebb, lekerekített szélű fülbevalót veszel fel, semmi meglepetés nem fog érni olyankor sem, amikor letekered a sáladat a nyakadról.

Bátraké a világ

Elérkeztünk az élénk árnyalatokhoz, amik valamiért hagyományosan nem tartoznak hozzá az őszi-téli színeinkhez. A butikokban kapható kabátok, táskák és kiegészítők színe ilyenkor alkalmazkodik a természet színvilágához: szürke, barna, fekete. De ezeket a ruhadarabokat is remekül fel lehet dobni egy élénkebb színű fülcsivel. És ha merészek akartok lenni, vegyetek egy pár élénk piros fülbevalót, és viseljétek zöld pulcsival, zöld zakóval vagy zöld kabáttal! Isteni együtt a két szín!

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű