Divat-, és kiegészítő tippek a nyári fesztiválszezonra

Magyarországot az utóbbi időben a Fesztiválok Országaként emlegetik, hiszen több ezer rendezvény van évente, ebből a nyári fesztiválok száma hatszáz körül van. A legtöbb zenei fesztivál, de a művészeti, vagy Gasztronómiai fesztiválok is népszerűek hazánkban.
Ha eddig a foci VB bűvöletében a TV fogságába esve teltek napjaid, ideje kimozdulnod!

Az alábbiakban találsz pár rendezvényt és időpontot :

2Ahhoz, hogy jól érezd magad ezeken a rendezvényeken, elengedhetetlen a megfelelő ruházat.A zárt cipő, tornacipő a kényelem mellett megvédi a lábad az esetleges koncert sérülésektől, de a gumicsizma is jól jön, ha esik az eső. A bikini, és a farmer rövidnadrág , alapdarabok a nyári rendezvényeken.

Napközben jó szolgálatot tesznek a kalapok, és kendők, nemcsak az erős napsütéstől védenek, de trendi kiegészítők is. A fényvédőkrémekről se feledkezzetek meg, ne rontsa el a kiruccanást a napégés utáni kellemetlen érzés, és a piros bőr.

Esti programokhoz nagyon jól mutatnak a különböző fonatok, vagy lazán feltűzött haj, egészítsd ki valamilyen virágdísszel, vagy dobd fel neon színű tincsekkel. Bátran viselj többféle stílusú karkötőt, vagy nyakláncot, keverheted a színeket és anyagokat is.

Milyen fülbevalót viselj a fesztiválok alatt?

1A legjobb, ha nem a hosszabb fazonú fülbevalókat választod – lehet, hogy jól néznek ki, de könnyen beleakadhatnak bármibe.  Bármi, ami virágos, tökéletes választás, elég csak visszagondolni a woodstocki fesztiválra. A százszorszép vagy egyéb virág alakú darabok az úgynevezett “modern hippie” kinézetnek kedveznek. A pillangók, a méhecskék, a katicabogarak, illetve az ehhez hasonló cuki állatok szintén divatosak idén nyáron. A neon színű fülbevalók remek választásnak bizonyulnak, és tökéletesen passzolnak a neon színű hajtincsekhez és ruhadarabokhoz is.  Vagy akár igazítsd a stílusod a sztárokéhoz: a cirkónia fülbevalók úgy ragyognak mint a gyémántok, a csillag alakú darabok pedig a tökéletes választásnak tűnnek a rajongók számára. Nem probléma, ha még nincs átlyukasztva a füled, ezek közül a menő fesztivál stílusú fülbevalók közül több fazon is belőhető, így kérheted a füllyukasztáskor.

A több fülbevaló egy fülben újra hódít, keverd a stílusokat a fülbevalóknál is, a visszafogott stílust tartogasd a szeptemberi iskolakezdéshez. Ha frissen volt lyukasztva a füled, ne feledkezz meg az utókezelésről a nyári programok idején sem. Sokszor a fesztiválok helyszínén is végeznek füllyukasztást, ha épp ott lesz bátorságod egy újabb füllyukasztáshoz, mindig légy körültekintő, és tájékozódj a fülbevalók sterilitásáról és a füllyukasztó eszközök technikájáról. A Studex System75 füllyukasztó működését itt megnézheted:

Ha szeretnéd megtudni a hozzád legközelebbi Studex füllyukasztó szakember elérhetőségét, vedd fel velünk a kapcsolatot velünk az alábbi űrlap kitöltésével.

 

Szép Nyarat és Színes Fesztivál Programokat Kívánunk!

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű