Ear piercing with Studex®: a Studex® új füllyukasztó alkalmazása

Az ingyenes STUDEX® alkalmazással, az “Ear Piercing With STUDEX-el”egyszerűen kipróbálhatod hogyan állna Neked életed első ( vagy a sokadik 😉 ) fülbevalója. Az alkalmazásban számtalan, a Studex System75-el belőhető fülbevalót megtalálhatsz. Nincs más dolgod, mint feltölteni egy képet kiválasztani a Neked tetsző fülbevalót és beigazítani a megfelelő helyre. Ha szükséges, át is méretezheted a kiválasztott ékszert, hogy még tökéletesebben passzoljon! Készíts fotót az alkalmazáson belül, vagy egyszerűen válassz ki egyet a galériádból. Ha megtaláltad az igazi Neked való fülbevalót, mentsd el a képet, amit akár meg is oszthatsz barátaiddal, követőiddel. Az “i” betűre kattintva további füllyukasztó tippeket és inspirációkat találhatsz. Az alkalmazás segítségével a közeledben lévő STUDEX füllyukasztó partnerek keresése is gyerekjátékká válik.

Az alkalmazás a következő nyelveken érhető el iOS-re és Androidra (keresd a Lifestyle kategóriában): magyar, angol, német, holland, francia, olasz, portugál, román .

Füllyukasztás a  STUDEX®-el, elérhető iOS-en Füllyukasztás a  STUDEX®-el, elérhető Androidon
Click here to download the iOS version on Apple’s App Store or the Android version on the Google Play store.
Ha a böngésződből szeretnéd kipróbálni az alkalmazást, a HTML verzió neked szól, nincs más dolgod, mint hogy ide kattintasz.
A STUDEX® füllyukasztó alkalmazása elérhető HTML verzióban, PC-n
Apple, the Apple logo, iPhone, iPad, and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google Inc.

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű