Belőhető fülbevalók és divat fülbevalók

A Studex vonzó formájú belőhető fülbevalók széles választékát kínálja a fülbelövő rendszereihez. Ezek a belőhető fülbevalók mind steril csomagolásúak. Az Ön által választott Studex partner szaküzletben nyugodtan megnézheti az aktuális kínálatot. Még a belőhető fülbevalókhoz használt eszközt is készséggel megmutatja Önnek a szakember. Itt mindig megfelelő tanácsokkal látják el, és biztos lehet benne, hogy mind Ön, mind a gyermeke szép fülbevalót fog találni magának.

Néhány példa a Studex System75-hez használható, belőhető fülbevalókra:

Belőhető fülbevalók széles választéka a legdivatosabb kivitelben

Valamennyi Studex fülbevaló rendelkezik a következő előnyökkel:


  • Kiváló minőségű anyagok: 18 karátos (750) vagy 14 karátos (585), sárga- vagy fehér színarany, titán, illetve orvosi fém
  • Anti-allergén, nikkel-, ólom-, kadmium- és kobaltmentes
  • A fülbevalók és a záró kapcsok steril buborékcsomagolásban
  • A rögzítő biztosítja a fül szellőzését, ami felgyorsítja a gyógyulást.
  • Megfelelnek az EU nikkelrendeletének, valamint az amerikai FDA-irányelveknek (Amerikai Élelmiszer – és Gyógyszerhatóság).
  • Jó a fülnek és ráadásul azonnal „stílusos”,” divatos”.
A rögzítő biztosítja a fül szellőzését, ami felgyorsítja a gyógyulást.

A belőhető fülbevalóink különböző méretben választhatók. A belövést végző szakember segít a gyerek fülének megfelelő méret kiválasztásában. A csecsemők számára kínáljuk a speciális Bébi sorozatot. Ehhez tartozik még egy aranyos ajándék ládikó, amely a gyermek első fülbevalóját rejti („My First Earring”). Ezen felül a Studex partnereinknél fülbelövési ajándékkupon is kapható.

Fülbevaló a STUDEX® Sensitive kollekcióból

Mivel a belőhető fülbevalóink különösen jól elviselhetők, sokan nem csak belövésre, hanem azt követően is hordják. A belőhető fülbevalóink bármeddig viselhetők.
A vendégeink azonban gyakran tudatosan cserélik a fülbevalónkat egy másik fülbevalónkra. Éppen ezért kínáljuk a STUDEX® Sensitive és STUDEX® Select fülbevaló sorozatainkat. Ezek nem belőhető, hanem olyan értékes cserefülbevalók, amik minden nő és férfi számára stílusosan viselhetők. A STUDEX® Select egy, a modern divatkövetelményeknek megfelelő fülbevaló kollekció. A STUDEX® Sensitive a különösen érzékeny fülek számára készült sorozat,mely egyúttal a legújabb divatot is követi .

Regular studs from the Sensitive by Studex line
Fireball piercing studs for Studex System75

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű