Sensitive by STUDEX®: Vásárolj hipoallergén fülbevalót online!

Buy Hypoallergenic Earrings Online: Sensitive by STUDEX®
Támogassuk a kisvállalkozásokat, a jelenlegi helyzetben kiváltképp. Vásárolj tudatosan – vásárolj a helyi kisvállalkozásoktól.

A következő STUDEX partner webshopokban vásárolhatsz a hipoallergén Sensitive by STUDEX® kollekcióból:

www.csakfulbevalok.hu
www.matabeads.hu/
www.kozmimax.hu

A kapcsolati oldalunkon található elérhetőségeiken keresztül érdeklődhetsz a közeledben lévő STUDEX partnerek címe iránt. Megéri telefonálni, hiszen sok helyi üzlettől tudsz rendelni emailben, vagy más csatornán fülbevalót, amelynek kiszállítását is vállalják.

Sensitive by STUDEX®

A Sensitive by STUDEX® kollekció fülbevalói hipoallergének. A belőhető fülbevaló után erre érdemes kicserélni (6-12 hetes gyógyulási időszak után) fülbevalónkat, hiszen viselésük kényelmes, tökéletes választás mindennapi viseletnek.

A változatos formájú és mintájú ékszereink remekül néznek ki, ha több darabot kombinálsz egy fülben. Fülbevalóink hipoallergének és bőrbarát anyagokból készülnek, így ideálisak az érzékeny fülek számára. A fülbevalóink rozsdamentes orvosi acélból készülnek, és némelyik aranyozott változatban is elérhető. A díszítő elemek között megtalálhatjátok a cirkóniát, kristályokat és az üveggyöngyöket is.

Sensitive by STUDEX®: Vásárolj hipoallergén fülbevalót online! április 8, 2020

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű