Fülbevaló trendek 2022: “Very Peri”, fülbevalók halmozása és valódi arany

A 2022 év meghatározó trendjei a fülbevalók terén, a lila, de azon belül is az év színe a very peri, még mindig hódít a több fülbevaló viselése egy fülben, továbbá megnőtt az érdeklődés a valódi arany iránt.

Szeretnél többet tudni? Olvasd el cikkünket.

Trend #1: Az év színe Very Peri

Az egyik jellemző trend a fülbevaló színek terén a Pantone által meghatározott “év színe”. Ez 2022-ben nem más, mint a “periwinkle”(meténg) kék egy leheletnyi lila árnyalattal,  amely végül very peri fantázia elnevezést kapta. Ez levendula lilára emlékeztető szín, az újítást, változást, a nyüzsgést, a vidámságot, a dinamizmust a kreativitást és az alkotó erőt szimbolizálja. A kínálatunkban a tanzanit köves darabok pont ilyen színben pompáznak. A kékes-lilás árnyalat remekül párosítható jó néhány színpalettával. Ilyenek például a rózsaszín kifinomult halvány változatai, de a természetes zöld és arany is jó választásnak bizonyul.  Merészebb párosítás lehet a fekete, vagy akár egy élénk pink. Ha biztosra akarunk menni, akkor a kristály színjátszó jellege miatt ideális választás.

A Studex System75-tel belőhető fülbevalók és Sensitive by Studex kollekció darabjai közt nagy választékban megtalálhatjuk a fent említett árnyalatokat, és ráadásként mindegyik hipoallergén.

Trend #2: Fülbevaló halmozás

A második trend a fülbevalók halmozása, amely több ékszert jelent fülenként. Egy fülcimpában 3 fülbevaló és 2 a felső részen ma már nem számít szokatlannak. A füllyukasztás elött érdemes megtervezni a következő füllyukakat, ebben nagy segítségedre lehet egy füllyukasztó szakember is. Így könnyebben elérheted a kívánt összeállítást. Próbáld ki a Studex füllyukasztó app-ját, amivel gyerekjáték a megfelelő színek és formák és elhelyezések kiválasztása.
Jó, ha tudod: A Studex kínálatában több 2 és 3 mm-es fülbevalót is találsz, amelyek kényelmesen választásnak bizonyulnak, ha a fülcimpa 3. lyukáról vagy a fül felső részét díszitő ékszerről van szó.

Trend #3: Valódi Arany

A valódi arany fülbevalók népszerűsége töretlen 2022-ben. Ez vonatkozik mind a klasszikus gömbökre, kristállyal vagy cirkóniával díszítettekre, gyöngy és virág alakú fül ékszerkere is.  A Studex kínálatban a 14 karátos arany a legnépszerűbb ezt követi a 18 karátos és végül 9 karátos.

Fülbevalóinkat keresd partnereinknél!

Felhasznált képek
Fejléc: © Joshua Rondeau/Unsplash; fülbevalók: © STUDEX of Europe GmbH; Többi kép:lásd a leírásokat

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű