Fülbevalók és kitűzők a rajongóknak: Futball Világbajnokság 2014

Futball VB 2014 : Elkapott már a foci láz?
A foci VB, vagy hivatalos nevén a “2014-es Brazil Labdarúgó Világbajnokság” hamarosan kezdetét veszi. A világbajnokságot idén Brazíliában tartják, június 12. és július 13. között. Téged elkapott már a VB láz? Felszerelkeztél, mint egy igazi fan? A rajongóknak szánt fülbevalókról és kitűzőkről hallottál már?

Mindegy, hogy élőben Brazíliában, vagy otthon, egy nyilvános helyen, esetleg egy privát VB-party keretein belül követed a meccseket, a Futball Világkupa idén is izgalmas eseménynek ígérkezik. És nem mellesleg remek alkalom, hogy összefuss a régi barátokkal, új emberekkel ismerkedj meg, és egy bulizz egy kiadósat. Természetesen a tipikus rajongói kellékek kötelezőek: Az autók visszapillantó tükrei ismét nemzeti színekben pompáznak majd, és a nemzeti zászlókba is belebotlunk majd időről-időre. A  csapatok hivatalos mezei, illetve sapkák, sálak, parókák, arcfestés, hennafestés, gumikarkötők – ezek mind-mind elérhetőek a rajongók számára a nemzeti színekben.

2014-es Foci VB: Szurkolói fülbevalók és kitűzők
Ne feledkezz meg a hozzájuk passzoló fülbevalókról! Nem probléma, ha a füled még nincs kilyukasztva, mivel a Studex a rajongóknak foci mintás fülbevalókat is kínál a Studex System75 ™-tel. Ezek füllyukasztásra szánt orvosi fülbevalók, amiket steril kapszulákba, egy modern, szabadalmaztatott, precíziós műszerbe töltenek. A füllyukasztás gyengéd, gyors és alig érezhető. Az ilyen lyukasztásra szánt fülbevalók focilabda, vagy német, svájci, osztrák vagy török zászló mintájában kaphatóak.

Foci VB 2014: Német nemzeti színeka  Sensitive by Studex Kollekcióból
Akinek már korábban ki lett lyukasztva a füle, annak a Studex egyszerű fülbevalókat kínál a Sensitive by Studex kollekciójából. Ezek hipoallergén darabok, elérhetőek focilabda és német, svájci vagy osztrák  zászló mintában.

Mitöbb, a Studex kitűzőket is kínál a szurkolóknak. A fent említett minták itt is elérhetőek: focilabda és a német, svájci, ausztriai vagy török zászló.

A német és svájci zászlók azokat az országokat képviselik, akik tovább jutottak a 2014-es FIFA világbajnokságra. Németország a G csoportban játszik Portugália, Ghána és az Egyesült Államok ellen, amíg Svájc az E csoportban Ecuador, Franciaország és Honduras ellen játszik majd. Az osztrák és török zászló az említett országok rajongóit képviseli, akik nyomon követik majd az eseményeket és együtt buliznak a többi rajongóval. A focilabdás fülbevaló pedig egy univerzális jelkép, amit nemzetközileg lehet viselni.

Lépj kapcsolatba velünk, hogy megtudd, hogy hol van a hozzád legközelebbi Studex partner. Előtte természetesen hívd fel őket, hogy biztos legyen nekik raktáron a kívánt darabokból. Az összes tekintet rád fog szegeződni a következő VB bulin, főleg, ha ezelőtt nem volt kilyukasztva a füled.

A kitűzők és fülbevalók ajándéknak is tökéletesek, a Studex Partner üzletekben fülbevaló utalványokat és vásárolhatsz akár..

 

Kattints ide, hogy megtekintsd a csapatok összefoglalóját a FIFA weboldalán.
Itt pedig a FIFA világbajnokság meccs-beosztását tekintheted meg.

Mindenkinek kellemes 2014-es Futball Világkupát kívánunk!
A Te Studex csapatod

rajongó háttér: tungphoto / FreeDigitalPhotos.net

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű