Fülbevalók: Tökéletes kiegészítők az esküvőjére

Beautiful earrings are an important part of a stunning wedding outfit.

Itt a tavasz, és ami ezzel jár, itt az idő, többek között, az esküvő megtervezésének is. A Statisztikai Hivatal szerint 1990 eleje óta a  leginkább május – augusztus, illetve szeptember, majd részben december hónapban szeretnek esküvőt tartani. Évek óta a május szolgált rá leginkább az esküvők hónapja címre, bár mostanában veszít a népszerűségéből. Talán azért, mert a párok a második évezred kezdete óta egyre inkább a „jeles” dátumokat kedvelik, pl. 20. 09. 2009., vagy 20. 08. 2008.  Éppen ezért 2009-ben a szeptember és az augusztus áll a slágerlisták élén. Csak ezután következik a július, majd a május és végül a június.

Aki az idén tavasz végén, vagy nyár elején házasodik, sokat gondolkozott már erről a gyönyörű eseményről. A menyasszonyi ruha és a jegygyűrű mindig is az esküvővel kapcsolatos elintézni valók listájának elején foglaltak helyet.  A ruhához színben passzoló cipő, a fodrász és az esküvői csokor szintén fontos helyet foglal el. De eszébe jutottak-e az esküvői ékszerek?
Sok esküvői ruha és konty egyenesen megkívánja az olyan kiegészítőket, mint a finom fülbevalók és egy gyönyörű nyakék, amelyek az esküvői toalettet még tökéletesebbé teszik. A fülbevaló kiválasztásában segítenek a következő tippek:

These classy pearl studs go wit the necklace perfectly.

A forma:
Csodaszépek ilyenkor a klasszikus gyöngy- vagy gyémánt fülbevalók.
A legjobb hatást a viszonylag egyszerű, de annál értékesebb fülbevalók érik el.
Tartózkodjon a hosszú és lógó fülbevalóktól, mert azok az örömtől ragyogó arcáról elvonják a figyelmet. Ráadásul az ölelkezések során beakadhatnak a barátok vagy a családtagok ruházatába, a fejdíszbe vagy a fátyolba. Akkor szép igazán, ha a fülbevaló formája a ruha és a hajdísz kiegészítője. A gyönggyel berakott hajhoz vagy ruhához gyöngyfülbevaló, míg a virágos mintázatú ruhához a virágformájú fülbevaló illik.

A szín:

Floral design studs emphasize the romantic look.

A színben harmonizáló gyöngyök, vagy az egyéb fehér fülbevalók csodásan néznek ki egy fehér ruhával. Ha azonban a menyasszonyi ruha más színű, legyen a fülbevaló is ahhoz megfelelő. A fehér- vagy sárga aranyból készült fülbevalók a ruha vagy a hajdísz színétől függetlenül hordhatók. Ha tartja a régi esküvői szokásokat (pl. „valami régi, valami új, valami kölcsönzött, valami kék.”) a fülbevaló kiváló lehetőséget nyújt, hogy viszonylag feltűnés nélkül valami kék is legyen az esküvői toalettben.

Az anyag:
A legnépszerűbb esküvői fülbevalók olyan fehér- vagy sárga aranyból, illetve titánból készülnek, amelyekbe gyémántok vagy gyöngyök helyezhetők.
A legjobb tanácsot az ékszerész tudja adni.
Ha mutat az ékszerésznek egy fényképet a menyasszonyi ruhájáról, illetve adott esetben magával viszi a láncát, közösen biztosan megtalálják a legmegfelelőbb fülbevalót

Karat gold bridal jewelry—for a classy touch
Nincs még kilyukasztva a füle?
Semmi gond. Ha holnap megy férjhez, ma a Studex eszközökkel nyugodtan kilyukasztathatja a fülét. A rendszereinkhez kínálunk olyan különleges kialakítású fülbevalókat, amelyek teljes egészében esküvő kompatibilisek. Mégis azt javasoljuk, hogy a belövést legalább 6 héttel az esküvő előtt csináltassa meg. A 6 hét eltelte után nyugodtan kicserélheti egy másik fülbevalóra. Ráadásul így a fülei nem lesznek érzékenyek, amikor a próbafrizura készítése közben véletlenül hozzájuk ér a fésű. A tippjeink segítséget nyújtanak a Frissen kilyukasztott füle megfelelő kezeléséhez.

 

 

Egyébként: A fülbevaló kiváló esküvői ajándék!

Kívánjuk, hogy az esküvője csodálatos és felejthetetlen legyen!

 

 

Fülbevalók: Tökéletes kiegészítők az esküvőjére március 28, 2012

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű