Füllyukasztás gyerekeknek: A nyári szünet tökéletes alkalom

Füllyukasztás gyerekeknek: A nyári szünet tökéletes alkalom
A nyári szünet alatt a kisebb üzletek forgalma gyakran csökken, mivel ekkor sokan mennek nyaralni. Azonban, néhány szolgáltatás után jelentős a kereslet a nyári hónapok alatt, ezzel bevonzva rengeteg vásárlót az üzletekbe. A gyerekek fülének kilyukasztása a lista élén szerepel.

A füllyukasztás szezonja

“A fullyukasztas.info elérhetőségű weboldalunkon keresztül rengetegen érdeklődnek a környezetükben fellelhető Studex partner üzletekről. Az iskolai szünetek alatt az érdeklődök száma különösen megnő.” – mondja Nagy Éva, a Studex Hungary  ügyvezető igazgatója, mely vezető szerepet foglal el a füllyukasztó rendszerek és fülbevaló gyártók között. “Az utóbbi tavaszi szünet érdeklődés tekintetében új havi rekordot állított fel, de úgy véljük, ezt a nyári hónapok alatt felülmúlják majd az érdeklődök. A nyár, főleg július és augusztus számít nálunk a füllyukasztás abszolút szezonjának. ”

Az üzletekről érdeklődőknek a Studex az irányítószámuk körzetében vagy közelében fellelhető partnerek címét továbbítja. Így a vásárlók hamar ráakadhatnak egy olyan üzletre, amely a Studex System75 ™-tel végzi a füllyukasztást, és a belőhető fülbevalók mellett hipoallergén darabokat is kínál. A Studex eladási és marketing menedzsere szerint azok a szülők veszik leggyakrabban igénybe a szolgáltatást, akik az első fülbevalóval gyermekeik kívánságait akarják valóra váltani.
“Füllyukasztást biztosító szolgáltatók bizonyítják, hogy a szaküzletek a hozzáértő tanácsaikkal  és szolgáltatásaikkal igen is fontos értékkel bírnak, hiszen ezeket online nem kaphatjuk meg.” mutatott rá a tényre Nagy Éva. “És amint a vásárlók belépnek egy ilyen szaküzletbe, azonnal rájönnek, hogy megérte a fáradtságot a látogatás.”

A fellendülés okai

“Sokak szerint a nyári szünet az ideális alkalom, hogy azok a kislányok, akiknek eddig még nem volt fülbevalója, még iskola kezdés előtt megkapják azt, mivel ilyenkor hozzászokhatnak az új fülbevalókhoz és a napi utókezelés rutinjához is.” mondta Nagy Éva. “Sok szülő számára kényelmesebb, ha a gyerekeknek nyugodtan van idejük, hogy megtanulják, miként is kell gondoskodni az új fülbevalójukról. Így még a testnevelés óra miatt sem kell annyit aggódniuk. * Mire vége a nyári szünetnek, és a gyerekek visszatérnek az iskolapadba, a fülük már teljesen begyógyult.” (*Emellett lesd meg, milyen tippjeink vannak a számodra, ha új fülbevalóddal úszni vagy nyaralni mennél.)

A két célközönség: az ovis-korú gyerekek és a tinédzserek szülei

A füllyukasztás nyári felvirágozását két célközönségnek tulajdoníthatjuk: egyrészről az ovis és általános iskolás gyerekek szülei igyekeznek találni egy megbízható üzletet, hogy gyerekeik kívánságát teljesítsék, és az iskola vagy a következő év első napján már új fülbevalóikkal jelenhessenek meg. A magas minőségű darabokat kedvelik a legjobban, melyek fontosak, hogy hipoallergének és bőrbarátok is legyenek. Ezért is mondható, hogy a kedvenc anyaguk az arany és az orvosi acél. A legnépszerűbb minták a pillangó és virág formájú; a golyó és kör alakú foglalatok pedig klasszikusnak számítanak. Másrészről pedig, a tinédzserek megragadják a nyári szünet által kínált alkalmat, hogy újabb ékszereket szerezzenek be, mivel több fülbevaló viselése egy fülben újra egyre nagyobb teret nyer magának a trend világában. Mikor visszatérnek az iskolába a nyári szünet után, az új fülbevaló kombinációjukkal eggyel több okuk lesz a ragyogásra. A Studex szerint a tinédzserek gyakran sokkal jobban tartanak a füllyukasztástól mint a kisgyerekek, és ezért sokszor külön kérik, hogy a Studex System75 ™-tel végezzék el , mivel ez a füllyukasztó híres gyengédségéről és alig észrevehetőségéről. A fiatalok kedvencei ezen a nyáron a ragyogó “Tűzgolyók”. (Fireballs).

Dióhéjban: Egy fecske nem csinál nyarat, de egy új pár fülbevaló igen!

Akár mész nyaralni idén nyáron, akár otthon töltöd a szünetet: az alkalom tökéletes, hogy új fülbevalóval lepd meg gyermeked vagy akár saját magad.

30px_spacer

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű