Füllyukasztás nyáron – a legjobb alkalom

D-vitamin, erős immunrendszer, sok pihenés 

Itt a vakáció, ilyenkor sok olyan dolgot lehet csinálni, amit máskor nem. Sátorozni a nagyszülőkkel, táborba menni a barátokkal, délig aludni, ha úgy esik jól. Ugyanakkor a nyári szünidő remek alkalom arra is, hogy a kislányok megkapják az első fülbevalójukat, vagy belevágjunk egy harmadik, negyedik fülékszer beszerzésébe. 

Nyáron sokkal erősebb a szervezetünk, mint mondjuk a tél végi vitaminhiányos, sötét hónapokban. Már csak ezért is nagyon alkalmasak a nyári hónapok arra, hogy új kalandokba vágjunk ékszerek terén. 

Tanácsok a szakemberektől 

Persze, néhány dolgot annak ellenére is érdemes betartani, hogy a jó levegő és a sok pihenés segíteni fog minket a regenerálódásban. 

Az egyik ilyen jótanács, hogy ne áztassuk a frissen kilyukasztott füleket. Úszni szabad, de a hosszú vizes mókák nem tesznek jót a gyógyulófélben lévő bőrünknek. 

A másik hasznos tanács szintén a nedvességgel kapcsolatos: a kiszáradásra gondolunk. A nagy hőségben még a szokásosnál is jobban oda kell figyelnünk arra, hogy a szükséges mennyiségű vizet minden nap megigyuk. Erre a gyors gyógyuláshoz is szüksége van a szervezetünknek. 

És hát a szokásos teendő: a napvédelem. Ahogy a bőrünk többi területét, úgy a fülbevaló környékét is érdemes védeni a leégéstől. A ma amúgy is divatos, fiatalok körében népszerű horgászsapka remek választás. Az örök trendi siltes sapka sajnos nem lesz jó: éppen azt a területet nem takarja, amit kellene. Egyre több lány és nő hord viszont nyáron nagy karimájú kalapot, ami takarja nem csak az arcot, hanem a nyakat, a dekoltázst és a vállakat is. Remek alkalom, hogy kipróbáljuk – ki tudja, talán életre szóló szerelem lesz belőle. 

A szalonokban a lyukasztás után mindig kaptok utókezelő folyadékot, mindent meg fognak mutatni nektek, pontosan mi a teendő az első napokban. Később a strandra, nyaralásra is feltétlenül vigyétek magatokkal, jobb a békesség alapon. 

Haverok, buli, STUDEX!

És ne felejtsétek, a gyerekeknek a nyári szünet tökéletes időszak a lyukasztásra. Mire majd szeptemberben újra iskolában mennek, már pompás, összeszokott párost alkotnak a fülbevalóval. 

A STUDEX az érzékeny bőrűeknek is ajánlja fülbevalóit, hiszen minden darabunk nikkelmentes orvosi fémből készül. Így rajtunk nem fog múlni, hogy gyorsan regenerálódjon a lyukasztott terület, hamar helyreáll majd a béke. 

Utána már csak annyi lesz a dolgod, hogy fogadd a bókokat: milyen klassz az új fülbevalód. 

Felejthetetlen nyarat mindenkinek!

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű