Ha október, akkor Halloween

A fülbevaló, mint kihagyhatatlan jelmezkiegészítő

Csontváz, múmia, vámpír – ismerős szimbólumok így október 31-én országszerte Halloween-bulikat tartanak az emberek, az amerikai gyökerű szokás már Európában is divatba jött pár évtizeddel ezelőtt. A bolyongó gonosz szellemek elijesztésében ősidők óta hisznek az emberek, a Halloween pedig nem más, mint a borzongások éjszakája. 

Véres ruhadarabok, szakadt harisnya, pókháló a csilláron – minden kész a legklasszabb partyhoz. Vagy mégsem? Milyen fülbevalót fogsz a füledbe tenni, ami nem hogy nem rontja az összképet, hanem pont hogy kiegészíti a félelmetes hatást? A Halloween ugyanis nem a cukiságról vagy a szexiségről szól – minél meglepőbb és bizarrabb egy szett, annál jobb. Ám ehhez időben gondoskodni kell a megfelelő ékszerről is. 

Studex fülbevalók minden mennyiségben 

Halálfej, narancssárga-fekete kombó, kereszt, fekete csillag, hold – a Studex kínálatában mindet megtalálod, bármelyik passzol is leginkább a ruhádhoz. Ahogy megszokhattátok, valamennyi kiváló minőségű orvosi fémből készül, hogy a lehető legkényelmesebb viselet legyen, akár mindennapos használatra is. Emellett különféle alakú sötét árnyalatú ékszereinket is érdemes átböngészni, hiszen ezek között biztosan találtok a partyhoz teljesen passzolót. 

És mivel október végéről beszélünk, érdemes a töklámpás-faragás mellett a sütőtököt másra is használni: semmi nem esik olyan jól egy hűvös ősz végi estén, mint egy sütőtökkrémleves. Curry-vel készítve egyenesen mennyei. 

Bulira fel, éljen a vidámság – és persze a kellemes borzongás

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű