Holtomiglan – holtodiglan

A nagy nap, és ami még szebbé teszi

Ha nyár, akkor esküvői szezon. Óriási hagyománya van annak, hogy az ifjú párok nyáron, a szabadság és pihenés évszakában mondják ki a boldogító igent. A ragyogó napsütésben még fehérebb az ünnepi ruha, élénkebb a csokor színe és a napbarnított bőrön még csodásabban mutat a nyakék. A fülbevaló cirkónia kövei pedig szikráznak a napfényben – fantasztikus látvány élőben és a fotókon egyaránt.
Tudjuk, persze, a legfontosabb ékszer mindenképpen a jegygyűrű lesz, az összetartozás jelképe,
melyet mind a feleség, mind a férj egy életen át visel majd. Ezzel nem tudunk versenyezni 🙂

Mindennek passzolnia kell

Csakhogy a legtökéletesebben megkomponált kollekció sem lehet teljes, ha nem egészíti ki a megfelelő fülbevaló. Éppen ezért ajánljuk a STUDEX folyamatosan bővülő kínálatát, amiből tényleg mindenki tud választani az alkalomhoz és a ruhához, nyaklánchoz tökéletesen passzoló kiegészítőt.
A menyasszonyok általában hónapokon keresztül keresik a megfelelő darabokat. A ruha sem szokott az első szalonban szembe jönni, a színben, anyagban és sarokmagasságban tökéletes cipő megtalálása meg egyenesen művészet. Nálunk viszont, a fülbevaló kiválasztásában könnyű dolga lesz a leendő feleségeknek.

A koszorúslányokra ki gondol?

Az esküvő egy olyan esemény, ahol mindenki megmutathatja az ízlését, az egyéniségét, nem kell visszafogni magunkat sem a ruha, sem a kiegészítők kiválasztásánál. Ragyogó köves vagy elegáns gyöngy, hófehér vagy ekrü, apró vagy látványosabb darabok – ki mire vágyik. És ne feledkezzünk meg a koszorúslányokról sem – egyforma ruha, egyforma fülbevaló. Ők a rózsaszín, lila, kék, piros, narancs különböző árnyalatai közül válogathatnak.
Aztán eljön az éjfél, és már feleségként jelenik meg a menyasszony. A menyecskeruhát kiegészítő, szintén színesebb ékszer könnyű, kényelmes viselet lesz, kezdődhet az éjféli tánc.
Cikkünk végén hadd osszunk meg veletek egy friss tapasztalatot! Az elmúlt években ugyanis egyre többen vannak, akik nem csak közös gyűrűt szeretnének viselni házastársként, hanem egyforma fülbevalót is. Trendi a közös testékszer, és a fülékszer is – mi pedig az uniszex darabokban is erősek vagyunk.


És hogy a legfontosabbat el ne felejtsük: a nikkelmentes orvosi fémet, amiből az ékszereink készülnek. Hiszen ez garantálja, hogy valóban holtomiglan-holtodiglan tudja majd hordani a pár a közösen választott fülbevalót, mindennemű kellemetlenség nélkül.


Sok boldogságot kívánunk!

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű