Interjú a füllyukasztásról a német RTL-en

Interjú a füllyukasztásról a német RTL-en: Ha nyár, akkor füllyukasztás!, © RTL interactive
Július 20-án a német RTL csatorna nemzeti műsorában, a „Punkt12”-ben, majd másnap a „Guten Morgen Deutschland”-ban (Jó reggelt, Németország) leadott egy riportot a nyári szünet alatt történő füllyukasztásról. A műsor szerkesztői, Anne Schneemelcher és Astrid Ehling vendégül látta  Nora-t (9) és édesanyját, valamint Corinna Selzle-t, a Studex marketing menedzserét, aki elmeséli, miért a szünidő a legjobb alkalom a füllyukasztásra. A füllyukasztó rendszerek előállításában és a hipoallergén fülbevalók gyártásának élén álló Studex vállalat állítása szerint a fülbelövés után érdeklődők száma a nyári hónapok alatt, különösen júliusban és augusztusban 90%-kal megnő.

Az RTL tévés csapata bemutatja, hogy miként látogatja meg anyukáik társaságában a két 9 éves kislány, Nora és Hannah a Studex partner Kerstin Folter ékszerüzletét Halle-ban, Németországban. Útjuk célja, hogy kiválasszák az első fülbevalójukat. Nora a rózsaszín pillangós fülbevalók mellett dönt, míg Hannah választása a kék százszorszépre esik. Az ékszerész szeretetteljesen, de igazi profiként elégíti ki a kis vásárlói minden vágyát. A Studex System75 ™-tel a füllyukasztás gyorsan, és gyengéden zajlik.

Kerstin Folter nagy hangsúlyt helyez a higiénia fontosságára, például az újonnan lyukasztott füleket csak és kizárólag tiszta kézzel lehet megérinteni. Szintén említi, hogy fontos a napi kétszeri utókezelés a Studex utókezelő oldattal. Corinna szerint ez az egyik oka, amiért a szülők a nyári szünetet válasszák a gyerekek fülének átlyukasztása – ilyenkor több idő van elmagyarázni és megtanulni az utókezelési rutint a gyerekek számára. A másik ok pedig az, hogy az első fülbevalók népszerű ajándékok az iskola első napjára.

A kedvenc jelenetem a riport vége felé van, amikor a két lány megnézi egymás, majd saját fülbevalóját is. Az a hatalmas mosoly Nora arcán!  😀

Itt megtekintheted az eredeti RTL interjút német nyelven. És itt pedig megtalálhatod a hozzá fűződő cikket is.

Még több információért lesd meg a nyári tippjeinket vagy a Kérdések & Válaszok felületet.

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű