Itt van az ősz – rajtunk múlik, milyen lesz

A nyári lustálkodásnak vége, jöhetnek a tervek és a sikerek

Ha jobban belegondolunk, az ősz az egyik legszínesebb évszakunk. Vörösen izzó falevelek, a narancssárga minden árnyalata a bokrokon, pázsit, aminek a színe hétről hétre változik. 

Amint vége a nyárnak, az emberek előveszik a szürke meg a fekete kabátokat, minden hirtelen unalmassá válik a nyári vibrálás után. Érdemes ezért idén beújítani egy olyan őszi kabátot, ami narancssárga, piros vagy világoskék – a sok álmos embernek a villamoson szívességet teszünk azzal, ha élénk színeket viselünk, az biztos. 

Mert borús, fakó csak akkor lesz az ősz, ha mi azzá tesszük 

Az arany és az ezüst remek őszi választás, ezért nálunk is többféle méretben és formában megtalálhatóak ezek a fülbevalók. Van belőlük csillogó és matt verzió is, hogy a hétköznapokra és a fényesebb eseményekre is legyen kéznél egy szép darab. És ne feledkezzünk meg az örök divat karikáról, ami arany és ezüst színben kapható a Studex-nél. Egyszerű, mégis különleges, hiszen orvosi fémből készül, mint minden ékszerünk: tartós viselet – kellemetlenségek nélkül. 

A kagylószín örök, és annyi mindenhez fel lehet venni!

Ugyanilyen gyöngysorral már lényegében mindegy is, mit veszünk fel: egy barna nadrág – bézs garbó kombóval mi leszünk a legtrendibbek, az biztos. 

Fekete-fehér, a barna árnyalatai az aranytól a bézsen át a mustárig, a természet színei egytől egyig. Zöldből tartunk harsányabb és szolidabb színűt is, a szürke kabát és szürke táska mellett fantasztikusan fog mutatni. A vörös és piros árnyalatok életre keltik az érzékeket, akár az őszi estén a teraszon, plédbe burkolózva elkortyolt vörösbor. 

Jön a hosszú esti beszélgetések évszaka, ősz, üdvözlünk! 

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű