Jersey Shore: Vinny fülbevalót kap

Pauly D elkíséri Vinnyt a Shore üzletbe, ahol a fülbelövés várhatóan meg fog történni. ---- © MTV/Viacom International Inc.

Legújabb szenzációs felfedezés: Az amerikai MTV „Jersey Shore” valóság showja 3. évadának 12. epizódjában Vinnyt meggyőzik a szobatársai, hogy a fülbevaló hatalmas ötlet lenne. Már mindegyikük visel valamilyen fülbevalót. A fiúk, mint például Pauly D. büszkén mutogatják a fülüket. Egyedül Vinni viselkedik először gyerekesen.

 

A Jersey Shore három dologra mutat rá:

  • Nem mindig a férfiak a valódi hősök.
  • A Studex eszközzel történő fülbelövés egyáltalán nem nagy dolog.
  • A fülbevalótól egészen más hapsi leszel.

Pauly D elkíséri Vinnyt a Shore üzletbe, ahol a fülbelövés várhatóan meg fog történni.Miközben Vinny beismeri, hogy több alkalommal is megijedt, Pauly D szokásához híven ugratja őt, – Nem is értem, miért nincs a füle már régen kilyukasztva.Úgy 7 éves lehettem, amikor kilyukasztották a fülem.Vagy: – Ez igen, haver, a fiúból férfi lesz.És. – Csak nyugi, pajtás.

A Studex eszközzel végzett első füllövés után, amely alatt Vinny még csak meg sem rándult, Pauly D felkiáltott: – Óh, gettó expressz!A második belövés után Vinny már sokkal nyugodtabb és azt mondja: – Úgy viselem, mint G. I. Joe, még csak meg sem rándulok.Pauly D biztosítja Vinnyt, hogy igazi „gengszter” kinézete lett és a fülbevalók új embert csináltak belőle, – A fülbevalók megváltoztatták Vinnymet.Azt hiszi, ő a férfi.Még gengszteresen is jár.Ezzel a kalappal igazi gengszter.Vinny azt hiszi, hogy a belőtt fülbevalójával igazán menő. 😉

Az nem a legjobb, hogy a fülbelövést végző szakember meglehetősen szigorú időtartamot határozott meg Vinnynek, ami alatt a fülbevaló egyáltalán nem vehető ki.2-3 hét helyett bizony legalább 6 hétig a helyükön kell maradniuk (lásd az Új fülbevalókkal kapcsolatos kezelési útmutatónkat).
Ugyanakkor rendkívül humoros látványt nyújt, hogy Vinny, aki a tetoválás alatt 10 órán keresztül ült teljesen mozdulatlanul, félve kérdezi a szobatársaitól, hogy milyen érzés a fülbelövés.

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű