Kapcsolat

Ha kellünk, megtalál.
Érdeklik a fülbelövő-rendszereink, a belőhető és egyéb fülbevalóink? Lépjen velünk kapcsolatba.

Ha Ön vásárló és kérdése van a fülbelövéssel és a fülbevalókkal kapcsolatban, kérjük, látogassa meg a Kérdések és válaszok oldalunkat.
A Divat blogunkban megtalálhatja a legújabb fülbevaló divatot, illetve olvashat számos, a fülbevalót viselők, illetve a fülbevaló iránt érdeklődők számára érdekes hírt.
Kérjük, küldje el az új kérdését a Kérdések és válaszok oldalunk számára, illetve a megjegyzéseit a Divat blogunk számára az alábbi sablon segítségével.
Studex partnert – Studex termékeket kínáló üzletet – keres a közelben? Küldje el nekünk a címét (ország, irányítószám, város) az alábbi sablon segítségével, vagy hívja a következő telefonszámot: +36 1 312 1397.

Figyelem! A  Studex Hungary Kft kizárólag  füllyukasztó szakembereket és a viszonteladókat szolgál ki, sem személyesen sem postai úton nem áll módunkban magánszemélyeket kiszolgálni, viszont szívesen megírjuk viszonteladóink illetve füllyukasztó szakembereink elérhetőségét.

Ha nem Magyarországon tartózkodik, kérjük, forduljon a Saját országában található helyi Studex képviseletünkhöz.

Ha Önnek ékszerboltja, szépségszalonja, orvosi rendelője, illetve egyéb üzlete van és szeretne fülbelövést is kínálni, kérjük, válassza az alábbi sablon megfelelő opcióját, adja meg az üzleti adatait és az értékesítési csoportunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Az üzleti partnereink számára az információk angol nyelven a nemzetközi weboldalunkon érhetők el: http://studex.eu. Az üzleti partnereink számára az információk magyar nyelven a következő weboldalunkon érhetők el: http://studex.hu. Ha az üzlete nem Magyarországon található, kérjük, forduljon a Saját országában található helyi Studex képviseletünkhöz.

Sensitive by STUDEX®: Vásárolj hipoallergén fülbevalót online!

  Keresztnév (kötelező)

  Családnév(kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy (kérjük válasszon)

  Üzenet

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  A négyzet bejelölésével kijelentem, hogy elolvastam és megértettem a Használati feltételeket és az Adatkezelési irányelvet.

  Köszönjük! Hamarosan válaszolunk. Az Ön Studex csapata

  Maradjunk kapcsolatban

  twitter Kövess Minket Twitteren.
  Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
  pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
  Instagram Kövess Instagramon.
  youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
  email Üzenj Nekünk.
  rss Iratkozz fel az RSS-re

  Ennyire egyszerű