Arany fülbevalót karácsonyra – egy nagyon különleges ajándék

Arany fülbevalót karácsonyra - egy nagyon különleges ajándék
Számodra is ismerősen hangzik? Lassan itt a Karácsony, de még mindig keresed az ötleteket, hogy mit adj a szeretteidnek, a legjobb barátodnak, gyerekeidnek, unokáidnak? Ez nem csak arról szól, hogy adjunk valamit a másiknak, így nem is érezzük magunkat túl jól, ha csak egy utolsó pillanatban, a polcról lekapott ajándékot kapunk. Az ajándékozás lényege, hogy örömet hozzon és emlékezetes legyen.Nem kell, hogy egy vagyonba kerüljön, de legyen valami igazán különleges.

Például egy ajándékutalvány, ami füllyukasztásra és egy pár arany fülbevalóra jogosít fel? Valószínűleg ez a legszebb ajándék, amit csak találhatsz annak, aki már régóta vágyik fülbevalókra. És azok pedig, akiknek már van fülbevalójuk, szintén tudják értékelni ezt az ötletet, mivel így felhasználhatják egy újabb fülbevaló beszerzésére, ami a másik mellett igen divatosan mutat. Az arany fülbevalók nem csupán különleges választás, de igen értékes emlék lesz a viselőjének időt álló értékével.

Az alacsony költségvetésüeknek

Akik azt hitték, hogy az arany szócska arra utal, hogy mind ez egy vagyonba kerül majd, örülni fognak: a Studex partner üzleteiben igenis megengedhető áron juthatnak hozzá ezekhez a darabokhoz. Ráadásul a füllyukasztás ingyenes, ha vásárolsz mellé egy Studex fülbevalót is. Nagyszerű üzlet azoknak, akik nem akarnak egy vagyont költeni.

Sárga arany vagy fehér arany

Különleges ajándékötlet: Arany fülbevalók
Amikor az emberek az arany ékszerekre gondolnak, automatikus a sárga arany szín jut az eszükbe. Azonban, a mi arany fülbevalóink nem csak sárga arany, de fehér arany színben is elérhetőek, ami hasonló az ezüsthöz és az orvosi rozsdamentes acélhoz.
A Studex System75-höz készült kollekció olyan 14 és 18 karátos sárga és fehér arany darabokat kínál, mellyek Tiffany vagy bezel-stílusú foglalatában gyöngy, cirkónia, kristály vagy gyémánt található. Ezek százszorszép alakban is kaphatóak.
Az üzletben te, vagy az illető akinek az utalványt ajándékoztad, szabadon választhat egy pár arany fülbevalót a Studex fülbevalók választékából.

Miért alkalmas az arany füllyukasztásra?

Minden Studex füllyukasztásra szánt fülbevaló alkalmas a lyukasztásra, akár aranyból , titániumból vagy orvosi rozsdamentes acélból készült, mivel minden darab hipoallergén, bőrbarát és nikkelmentes. A fülbevalóink megfelelnek minden az Európai Unió és az FDA által elvárt követelményeknek.

Mindazonáltal, az aranyfülbevalók tényleg igazán különlegesek, mivel az aranynak sokkal nagyobb a varázsa, mint a kevésbé érzelmet kifejező titániumnak vagy orvosi rozsdamentes acélnak. Az arany klasszikus és exkluzív. A szerelem, a gazdagság, és a hatalom szimbóluma. Ez az embereknek csupa pozitív gondolatot juttat az eszébe, amit csak remélhetünk egy ajándék esetében. Ráadásul, ha az ember első pár fülbevalója aranyból készül, már meg is tette az első lépést a csodálatos, értékes ékszerek világa felé. Ezért is ajánljuk az arany fülbevalókat, különösen, ha ajándéknak szánják.

Különleges ajándékötletek: Érdeklődjön a Studex partnereknél az ajándékutalvány után

Szerezd be most az ajándékutalványodat!

Jó ötletnek hangzik? Akkor cselekedj most, és tedd az ünnepeket ragyogóbbá egy nagyszerű ajándékkal!
A következőt kell tenned:

 1. Írd meg nekünk érdeklődésedet, hogy elküldjük neked a Studex partnerek címét, akik arany fülbevalóval füllyukasztást vállalnak a környékeden. Ehhez használd a lejjebb található űrlapot. (Kérlek add meg az irányítószámodat és az ország nevét ahol élsz, az “Üzenet” mezőben.)
 2. Válassz egy Studex partnert az általunk küldött listából.
 3. Vegyél egy ajándékutalványt a partnerünktől. Ugyanekkor lefoglalhatsz egy időpontot is a füllyukasztásra.
 4. Amikor eljön az alkalom, az utalvány tulajdonosának választania kell egy pár fülbevalót a kínálatból. A szakértő elmagyarázza, hogyan működik a füllyukasztás folyamata, megválaszolja a felmerülő kérdéseket, majd szakértői készséggel kifúrja a fület a modern és gyengéd Studex System75-tel. Ezen felül hasznos tanácsokkal is ellát a frissen lyukasztott füled ápolásával kapcsolatban.

Kellemes ünnepeket kíván a Studex csapata!

Érdeklődő űrlap a közelben lévő Studex partnerek megtalálásához

Az “Üzenet” mezőben kérlek tüntesd fel az országot, és a város irányítószámát, ahol a szolgáltatásainkat igénybe szeretnéd venni.

  Keresztnév (kötelező)

  Családnév(kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Üzenet (kötelező)

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  A négyzet bejelölésével kijelentem, hogy elolvastam és megértettem a Használati feltételeket és az Adatkezelési irányelvet.

  Köszönjük! Hamarosan válaszolunk. Az Ön Studex csapata
  Arany fülbevalót karácsonyra – egy nagyon különleges ajándék december 2, 2014

  Maradjunk kapcsolatban

  twitter Kövess Minket Twitteren.
  Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
  pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
  Instagram Kövess Instagramon.
  youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
  email Üzenj Nekünk.
  rss Iratkozz fel az RSS-re

  Ennyire egyszerű