Ki örül a legjobban egy ajándéknak? Hát a gyerekek!

Közeleg a Gyereknap, van egy jó ötletünk

Adni jó – szól a mondás, különösen igaz ez, amikor egy gyereket szeretnénk megajándékozni. Május utolsó vasárnapja – hazánkban ekkor köszöntik fel a gyerekeket a szülők, a nagyszülők, a családok, rokonok. Remek alkalom arra, hogy egy kis meglepetéssel kedveskedjünk a szeretett kiskorúnak.

Nem véletlen, hogy az Anyák napjához hasonlóan a Gyereknapot is ünneplik a világ szinte összes országában. Hiszen ahogy az édesanyáknak, nagymamáknak, úgy a kisebbeknek sem lehet elégszer elmondani, hogy mennyire szeretjük őket, milyen fontosak az életünkben.

Az ajándékozás egyáltalán nem a modern kor találmánya. Ősi kifejezési formája a kötődésnek, egy gesztus, ami megerősíti az üzenetet: hálás vagyok, hogy az életem része vagy. És a gyerekek mindenkinél jobban tudnak örülni mindennek, egy gombóc fagyi vagy egy vízipisztoly számukra a legjobb szuvenír. De nekünk még ennél is jobb ötletünk van az idei Gyereknapra.

Biztonságos ékszerek akár a legkisebbeknek is

A STUDEX gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt készít allergénmentes fülbevalókat. Egyik legfontosabb küldetésünk mégis az a kezdetektől fogva, hogy a gyerekeknek már az első ékszere olyan legyen, ami biztonságos és abszolút kényelmes.

Szép hagyomány volt régen, hogy a kisbabák arany fülbevalót kaptak. De ha biztosra akarunk menni, érdemes a nikkelmentes orvosi fémből készült, rendkívül steril ékszereink közül választani. Hogy véletlenül se okozzon gondot a kicsik érzékeny bőrének a fülbevaló.

Pünkösdkor sok babát keresztelnek, a leendő keresztszülőknek szintén javasoljuk ezt a szép, ugyanakkor hiperbiztonságos ajándékot. Tartósak, akárcsak a nemesfémekből készült testvéreik, mégis garantáltan illeszkednek majd a babák fizikai adottságaihoz. Méretben is hatalmas a választék: az egészen pinduri daraboktól, amiket kifejezetten az újszülötteknek szoktunk ajánlani a nagyobb kislányoknak való ékszerekig mindent megtalálnak kínálatunkban. És ha első fülbevalóról van szó, tudunk segíteni a füllyukasztás helyszínének kiválasztásában is.

Nagylányosabb, virágos – gyöngyös ékszert, vagy menő macis, unikornisos, esetleg katicás fülbevalót szeretne a gyermek? Semmi akadálya, a STUDEX-nél a kisebb és a nagyobb hercegnőkre is gondolunk.

Egy új ékszerrel és egy hatalmas fagyival legyen ez a legvidámabb Gyereknap!

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű