Marketingdíjat nyert a Studex®!

'a Studex cég elnyerte a „Markt Intern” iparági információs szolgálat marketingdíját.
El kell ismerni – van mire büszkének lenni: „ A márkák, amelyek annyit érnek, mint a súlyuk aranyban” című németországi márkakampányt követően a Studex cég elnyerte a „Markt Intern” iparági információs szolgálat marketingdíját.

A kampánynak, melyben a Studex is részt vett, az volt a célja, hogy ne csak a csúcsminőségű fogyasztói termékek kerüljenek látókörbe, hanem, hogy felhívja a figyelmet a közepes méretű kiskereskedelmi és forgalmazói szolgáltatások kiválóságára. A kampány meghirdetésre került a Studex Trend Blog, valamint a Twitter és Facebook oldalán.

Juergen Weiss, Corinna Selzle és Sandra Kinder

Három ok az örömre

Amikor a „markt intern” Órák és ékszerek főszerkesztője, Sandra Kinder, megérkezett a díjátadóra a Nürnberg mellett található európai központunkba, Eckentalba, csak úgy ragyogott a mosolytól az arca. A „markt intern” kiadó több kategóriában is megrendezte a márkakampányt, amely átfogta a kiskereskedelmi és kereskedelmi publikációk sokszínűségét. A Studex-nek sikerült elnyernie az óra és ékszer iparág marketingdíját..

Az előző években a díjat mindig kiskereskedelmi egységeknek ítélték oda, például egy hihetetlenül jól sikerült kirakatért, illetve sikeres marketinglevélért. A Studex az első gyártó, amely elnyerte a díjat. Mindemellett a „markt intern” héttagú zsűrije a választásával első alkalommal ismerte el a „különleges társadalmi médiatevékenységet”.

Twitteren és más közösségi hálózatokon szívesen segítünk bármiben
Juergen Weiss, a Studex Europa ügyvezető igazgatója, Corinna Selzle, értékesítési és marketing igazgatója, valamint a többiek számára is a díj nagyszerű bizonyítéka annak, hogy az ötleteikkel és a javaslataikkal jó utat mutatnak a többieknek. Az időzítés jobb nem is lehetett volna: Corinna pont a Máltán zajló nemzetközi marketingtalálkozó kezdetekor tudta meg a győzelemmel kapcsolatos híreket. Így Juergen, az Európából és az Egyesült Államokból érkező nemzetközi Studex csapat előtt jelenthette be a sikert, amelyet a csapat hangos tapsorkánnal ünnepelt. Ennél lenyűgözőbbet el sem lehet képzelni!

Ezen a linken keresztül lehet megtekinteni a német nyelvű “markt intern” cikket

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű