Maximális komfort, nulla irritáció

A biztonságos ékszer – ami gyönyörű

Érzékeny bőre bárkinek lehet, felnőttnek és gyereknek, férfinak és nőnek. Legyen szó nikkelről vagy más, korántsem bőrbarát összetevőkről, érdemes előre gondolkozni, és hipoallergén anyagból készült fülbevalókkal feltölteni az ékszeresládikánkat. Sokféle szempontot érdemes figyelembe venni a vásárláskor, mert nem csak az számít, hogy nekünk vagy a gyerekünknek milyen fülbevaló tetszik, milyen méretű az ékszer stb.

Sosem véletlen, ha valaki sensitive terméket választ

A Studex Sensitive nem belőhető fülbevalókból álló kollekciót azoknak hoztuk létre, akik garantáltan csak jó élményekkel szeretnének gazdagodni ékszerviselés közben, illetve volt már rossz tapasztalatuk ezen a téren. Szerencsére már nem csak az „első fülbevalók” készülnek kíméletes anyagból: akár életünk végéig cserélgethetjük a szebbnél szebb, ám garantáltan biztonságos darabokat.

Hipoallergén, bőrbarát, tartós – és csodaszép

A Studex fülbevalói gyakorlatilag nikkelmentesek. Az általunk használt orvosi fém a nem rozsdásodó, 316L jelzésű acél, amit implantátumként használnak a sebészetben – gondolhatod, milyen magas minőségű és mennyire kipróbált anyagról van szó. A legkiválóbb orvosi acélból készült fülbevalók így mindennapos viselésre is tökéletesen alkalmasak, nem csak alkalmi viseletnek.

A többi Studex-termékhez hasonlóan a Sensitive kollekció darabjai is megfelelnek az Európai Unió nikkel forgalmazásáról szóló irányelvének és az FDA (U.S. Food and Drug Administration) szabályzatának. De számunkra nem ez a bizonyíték arra, hogy remekül vizsgáznak ékszereink. Nekünk a több millió elégedett ember öröme számít, akik a világ 6 kontinensén, több mint 70 országban a Studex fülbevalóit viselik.

Csak semmi kompromisszum

A jó hír, hogy semmiről nem kell lemondani. Ahogy egyre többen részesítik előnyben a natúr kozmetikumokat, úgy nő azok száma is, akik el szeretnék kerülni az ékszerek okozta irritációt. Rengeteg csodaszép minta és szín, különféle stílus közül válogathat az, aki a Sensitive mellett teszi le voksát. Ma már nem kell választani az egészséges és a szép ékszer között. Csillogó, cirkóniával vagy kristályokkal díszített darabjaink remekül kiegészítik az estélyi ruhát, ahogy az egyszerűbb, gyönggyel készült klasszikus darabok a hétköznapi vagy munkahelyi szettünket. Felnőttek és gyerekek egyaránt megtalálják köztük azt, amire vágynak, és a folyamatosan, a vásárlóink igényei alapján bővülő kínálatunkkal a célunk pont az, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb színű, formájú és méretű ékszert.

Studex – mert több millió ember nem tévedhet

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű