Megérkezett a Studex® NEON fülbevaló kollekció

A 2013-as nyári divatot az élénk neonszínek jellemzik.

Azoknak, akik szeretnének divatos kiegészítőket hordani ajánjuk a Studex legújabb neon kollekcióját ami két különböző fazonból, és tíz egymástól eltérő színű belőhető fülbevalóból áll.

Az elegánsabb vonalvezetést kedvelőknek a festett, cirkónia köves fülbevalókat, a vagányabb stílust kedvelőknek pedig az egyszínű neon fülbevalókat javasoljuk.

Studex_NeonVálasztható fülbevalószínek:

  • piros
  • rózsaszín
  • zöld
  • narancs
  • kék

 

 

Studex füllyukasztó pontok az országban

Studex füllyukasztó pontok az országban

A belőhető ékszerek minden esetben a System75 füllyukasztó készülékkel kerülnek behelyezésre, ami higiénikus, hangtalan és egy rendkívül humánus lehetőséget biztosít a fülbevalókra vágyóknak.

Termékeinket nem csak azoknak ajáljuk aki szeretnék igénybe venni a füllyukasztás szolgáltatást, hanem azoknak is akik trendi és minőségi kiegészítőket keresnek. A belőhető fülbevalók minőségét a steril csomagolás és a nikkelmentes ötvözet garantálja. A Studex neon fülbevalóit minden korosztály viselheti, nyáron különösen jól mutat a szépen lebarnult bőrön.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését kérem keresse fel lakhelyéhez legközelebb eső Studex füllyukasztó szalont (pontot)

, ahol tapasztalt, udvarias kolléganőnk örömmel segít az ékszerválasztásában, füllyukasztásban, valamint a szolgáltatás igénybevétele után pontos, praktikus utókezelő tanácsokkal látja el.

Hol juthatok hozzá ezekhez a fülbevalókhoz?

(Kattintson a számára megfelelő város nevére, vagy kérjen segítséget a Kapcsolat menüpontban)

Megérkezett a Studex® NEON fülbevaló kollekció július 22, 2013

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű