Megvan a fülcsim, hogyan tovább?

A lyukasztás után 

Túlvagyunk a füllyukasztáson, minden a legnagyobb rendben, gyógyulunk. Telnek a hetek, az utókezelés lépéseit betartva béke és nyugalom uralkodik az új ékszerünk környezetében. 

Mi a teendőnk a továbbiakban? Ebben szeretnénk nektek segíteni néhány jótanáccsal, hiszen sok évtizedes tapasztalatunk van már ezen a területen. 

Gyors, halk és fájdalommentes 

A szalonban, ahol profin, körültekintően behelyezték az ékszert, remélhetőleg tényleg alig volt érezhető maga a beavatkozás. Azért nagyszerűek a tapasztalatok a Studex System 75 füllyukasztással kapcsolatban, mert éppen azokat lehet elkerülni vele, amiktől tartani szoktak az emberek. Hiszen nagyon gyors az egész (néhány perc), halk (igen, ezzel kapcsolatban is sokaknak van félelme), szinte teljesen fájdalommentes és természetesen 100%-ig higiénikus. Gyerekeknek és felnőtteknek is tényleg csak ajánlani tudjuk. 

A szalonban biztosan elláttak titeket a lyukasztás utáni napokkal, hetekkel kapcsolatban, mindent tudtok az utókezelésről, és kaptatok folyadékot, amit biztosan szépen használtok is, ahogyan kell.  

Régebben egy frissen berakott fülbevaló minden volt, csak szép nem. Ma már, a Studex System 75 eszközzel behelyezett fülbevaló nem csak hetek múltán mutat jól, hanem azonnal. Hiszen az ékszer környezete egészségesnek látszik. Ám éppen ezért hajlamosak lehetünk elhanyagolni a kilyukasztott cimpát. Ne hagyjuk, hogy ez a megnyugtató állapot elfeledtesse velünk, hogy azért még vannak teendőink, hogy a fülünk tökéletesen és gyorsan meggyógyuljon. 

Mindent a maga idejében

Azt szoktuk mondani, hogy 6 hét a gyógyulási idő: addig nem szabad kivenni a fülbevalót a cimpából. Porc esetén ez 12 hét. Ha ez letelt, 2 hetente, de legfeljebb havonta egyszer ki kell venni az ékszert, megtisztogatni mind a fülbevalót, mind a lyukat az utókezelő oldattal szépen, óvatosan. Ám a teljes gyógyulást csak körülbelül 1 év után érjük el, addig nagyon fontos betartani az aranyszabályt: 1 óránál tovább ne legyünk ékszer nélkül.

A lyukasztás után legalább fél évig, de inkább egy évig nem ajánlott a súlyosabb, lógós fülbevalók használata. Érdemes időt adni a teljes regenerálódásra, nem terhelni a gyógyulófélben lévő szöveteket. 

Ha pedig már teljesen gyógyult a terület, érdemes minden este kivenni a fülbevalót, és reggel visszatenni. Külön ápolást ilyenkor már nem igényel sem a cimpa, sem az ékszer: bőven elég, ha zuhanyzáskor szokásos módon tisztíjuk a fülünket. 
A világon több millióan választották már ezt a rendszert, ennyi ember nem téved és tudja milyen fontos az ékszer tisztítása és az utókezelés. 

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű