Minden jó, ha a vége jó

Hogy a füllyukasztás tényleg egy valódi élmény legyen

Egy új fülbevaló vagy piercing óriási öröm, egy új stílusjegy, lehetőség az önkifejezésre. Ám ahhoz, hogy az öröm teljes lehessen, a lyukasztás után be kell tartani néhány alapvető dolgot. Hiszen, invazív beavatkozásról beszélünk, és mindent meg kell tenni azért, hogy az öröm később is maradéktalan legyen.

A Studex System75 lyukasztó készülék már csak azért is remek választás, mert az ékszereket tökéletesen sterilen helyezik be a szalonokban dolgozó füllyukasztók. Az csak hab a tortán, hogy az egész lyukasztás néhány másodperc csupán, hangtalan és precíz, pontosan oda lehet vele helyezni az ékszert, ahová szeretnéd (fontos szempont ). Amikor elhagyod a szalont, kapni fogsz pár dolgot, és néhány jótanácsot – s hogy tudd, nagyjából mire kell készülnöd, összefoglalunk mindent, ami igazán fontos.

Törődünk veled, ezért segítünk a gyors gyógyulásban

A helyzet az, hogy a kapcsolatunk nem ér véget akkor, amikor behelyezik a Studex fülbevalót. Nagyon fontos, hogy otthon, a lyukasztás után is minden rendben menjen, és utólag is jó élmény lehessen az ékszerviselés. Először is, az első 24 órában semmi dolgod a világon azon kívül, hogy ne piszkáld az ékszert. Amikor ez eltelt, minden alkalommal alaposan megmosott kézzel kezdj neki az ápolásnak. A füllyukasztó szakembertől kapott utókezelő oldattal vagy géllel mindenütt, elől és hátul is tisztítsd meg a füledet, legalább kétszer egy nap úgy, hogy közben előre-hátra mozgatod a fülbevalót. Fontos, hogy a kapocs mindig a fülbevaló végén található mélyedésben legyen, ekkor nem túl szoros és nem is túl laza. Ha túl szoros, fertőzés alakulhat is, így viszont a levegő megfelelően áramlik, és gyorsabban gyógyul a terület.

Csakis a bőrbarát Studex® utókezelési terméket használd, amit tőlünk kaptál

A fülcimpába lőtt fülbevalót minimum 6 hétig nem szabad kivenni, egyszer sem, nagyjából ennyi idő lesz, mire szépen meggyógyul a terület. A fülporc esetében ez 12 hét, és a csere után is a barbell típusú ékszert javasoljuk. Ha szeretnéd, hogy a gyógyulási idő rövidebb legyen és hamarabb ki tudd cserélni az ékszert, akkor a Studex Advanced utókezelőt kérd a füllyukasztótól. A sampon, hajlakk stb. nem tesz jót, szóval kerülni kell, hogy a frissen lyukasztott rész ezekkel az anyagokkal érintkezzen. Hajmosás után szárítsd meg az ékszer területét, és használd az oldatot, minden alkalommal. 6 hét után már ki lehet cserélni másikra a fülcsit, de érdemes kímélni még ezt a részt, szárazon tartani, amikor csak lehet. Fontos, hogy erős fájdalom, duzzadás vagy pirosság esetén azonnal kérd ki orvos véleményét. Azt is tudnod kell, hogy mindenkinek más és más az érzékenysége, sőt a fül különböző területein is másképp reagál a szervezetünk. Előfordulhat például, hogy a porcos részbe került lyukba csak nikkelmentes ékszert tudsz tenni, miközben a fülcimpádban sosem volt gondod a fémekkel. A későbbi hegek elkerülése érdekében tehát érdemes nagyon körültekintően, türelmesen végigcsinálni ezeket a lépéseket. Igen, türelem. Talán ez lesz a legfontosabb.

Ne piszkáljuk feleslegesen, hogy szépen, békében gyógyulhasson

Ez vonatkozik a 6, illetve 12 hét utáni időszakra is, hiszen még friss a terület, és fülcimpa esetén fél évig, fülporc esetén egy évig nehéz, akasztós fülbevalót nem szerencsés betenni. Vannak kifejezetten lyukasztás utáni fülcsik, kizárt, hogy nem találod meg köztük a neked valót. És hát mondanunk sem kell, hogy utána is javasolt a hipoallergén ékszerek viselése, amik garantáltan nem bolygatják fel a gyógyulás után felállt rendet. Rögtön van is egy jó ötletünk: a Studex a nem belőhető fülbevalók terén is rengeteg színben, alakban és méretben kínál ékszereket, a kollekció neve Sensitive by Studex.

Klassz lesz, vágj bele bátran!

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű