Óceánkék, türkizkék, Balaton-kék

Bárki bármit is mond, a kék a legkedvesebb színek egyike

Megvan az, amikor a számtalan kiadó apartman közül azt választottad, amelyik kék-fehér színű volt?

És a tavalyi strandpapucsra emlékszel, ami kék-fehér csíkos, és a pántján van egy aprócska horgony?

Amióta világ a világ, vonzódunk a nyár színeihez – mert felidézik a tó semmivel össze nem hasonlítható színét, a vakító fehér köveket a parton, és a vacsorához választott hófehér ruhát. Tudtátok? Kutatások egész sora bizonyítja, hogy a kék szín mindkét nem tagjait boldoggá teszi. A fehér pedig az ókori Egyiptomban a pompa és az öröm kifejezése volt. Akkor miért ne választanánk a kék és a fehér árnyalatait, amikor ékszert keresünk?

Jó hírünk van, mert a STUDEX-nél rengeteg verziót kínálunk azoknak, akik előszeretettel választják a tenger színeit. Sőt, nem csak rengeteg színben találtok nálunk fehér, sötét- és világoskék darabokat, de megannyi formában is. Virág, szívecske, csillag, kerek… és mivel egy-egy alakzat több színben is kapható nálunk, akár kombinálhatjátok is egymással a különböző formájúakat. Hiszen az egyik fülben sötétkék kerek, a másikban sötétkék virág mintájú ékszer a legegyszerűbb öltözetet is különlegessé teszi.

Bátran, bármikor, bárhová

A biztonságos ékszerviselés régi motoros nagyköveteiként azt is meg tudjuk ígérni, hogy – hőség ide vagy oda – a fülbevaló a világon semmilyen kellemetlenséget nem fog okozni, csakis örömet szerez majd. Hiszen a STUDEX ékszerei egytől egyik orvosi fémből készülnek, ami nemcsak tartósságot jelent, hanem biztonságos viselést is. Varázslatos kombinációk a habok szerelmeseinek, kortól függetlenül.

Mert játszani mindenki szeret

És ha már a varázslatnál tartunk: az ifjú hableányokat játékra hívjuk. Hipoallergén fülbevaló, kincses doboz és csillogó tetoválás – igyekeztünk a legjobb ajándékokat kiválogatni a pici sellőknek. Ceruzára vagy fényképezőgépre fel, várjuk a műveket – a sorsoláshoz pedig sok szerencsét kívánunk nektek!

A jelentkezés részleteit itt találjátok

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű