Pillangós ékszerek: A tökéletes ajándék lányoknak

Pilangós ékszerek : hajcsatt
Szülőkként lenyűgözve figyeljük, hogy milyen gyorsan cseperednek fel a gyerekeink. Repül az idő. Mintha csak tegnap születtek volna, pedig nem is olyan rég puszit nyomva az arcukra köszöntünk el tőlük az iskola első napján vagy…Várjunk csak.Lehet, hogy már tinédzserek, akik túl nagyok ahhoz, hogy nyilvánosan puszit kapjanak, legalább is a szüleiktől. Mi pedig csak el szeretnénk nekik mondani, hogy történjen bármi, mindig szeretni fogjuk őket, hogy gyönyörűek ahogy vannak, hogy büszkék vagyunk rájuk és hiszünk bennük, hogy támogatjuk a döntéseiket az életben, hogy az élet egy nagy utazás… És még annyi minden mást.

Pillangós ékszerek: gyűrű
A gyerekeink számos dologban hasonlítanak a pillangókra. Folyamatosan fejlődnek, és napról-napra elámulunk tőlük. De az átalakulás és a változás nem mindig könnyű – nekik, és nekünk sem. A változás ijesztőnek tűnhet. Néhány gyereknek bántalmazással és a beilleszkedés nehézségeivel kell megküzdenie. Meg kell találniuk a saját útjukat. Nekünk pedig, egy bizonyos pontnál, szabadon kell engednünk őket.

Pillangós ékszerek: karkötő
Pont ezért bármi, ami pillangós tökéletes ajándék a gyerekek számára, különösen a lányoknak. Egy apró pillangós kiegészítő kifejezi, hogy hogyan is érzünk a kicsi (vagy már nem is olyan kicsi) lányunk iránt. A pillangó az átalakulás, a változás és a szeretet szimbóluma. Személyes kedvenceim a karkötők és a fülbevalók.
Íme néhány közmondás és idézet, amit összegyűjtöttünk . Ha a lányodnak pillangós ékszert szeretnél venni, és egy kártyácskára felírnád bármelyik idézetet mellé, javaslom, hogy azt válaszd, amelyik a legjobban a lányodra emlékeztet.

Mikor a hernyó már azt hitte, hogy véget ér a világ, pillangóvá vált.

Ha soha semmi nem változna, pillangók sem lennének.

Élj úgy mint egy pillangó. Néha pihenj le, de soha ne hagyd abba a szárnyalást.

Amíg ki nem terjeszted a szárnyaidat, sosem fogod megtudni, milyen messze tudsz repülni.

Az élet nem arról szól, hogy birtoklunk és kapunk dolgokat. Inkább arról, hogy kik vagyunk, és kikké válunk.

—M. Gonzales

Mikor pillangóvá alakult, a hernyók nem a gyönyörűsége miatt emlegették, hanem a furcsasága miatt. Azt akarták, hogy változzon vissza, azzá, ami mindig is volt.
De neki szárnyai voltak.

—Dean Jackson

Nap mint nap elámulunk a pillangók gyönyörűségén, de csak ritkán ismerjük el a változásokat, amelyek árán ilyen széppé vált.

—Maya Angelou

A boldogság egy pillangó. Ha kergetjük, kisiklik a kezünk közül, de ha csendben leülünk, az is lehet, hogy leszáll ránk.

—Henry David Thoreau

És itt egy aranyos altatódal, amellyel álomba ringathatod gyermekedet :

Aludjál, babácskám,
Álmodjál szépeket,
Aranyos meséket.
Tündér öltöztessen,
Angyal simogasson,
Aranyos pillangó
kocsija ringasson!

 

IfNothingEverChanged
amulunk
CaterpillarButterfly
WhenSheTransformed2
914x374_Schmetterlinge

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű