Ragyogó fülbevalók őszre

Ragyogó fülbevalók a szezonra : Talán itt az ideje egy új fülbevaló vásárlásához ?

Az ősz színes, hangulatos, és nem utolsó sorban hatalmas móka. Itt az ideje, hogy elővegyük az őszi ruhatárunkat, élvezzük a gyönyörű természet nyújtotta látványt, és a finom ételeket. Ha már most hiányoljátok a nyarat, vagy rettegtek a szürke novembertől,akkor olvassátok végig legújabb listánkat: “15 apró dolog, amit szeretünk az őszben”.. Az új fülbevalók előkelő helyet foglalnak el a gyűjteményünkben…

Vigyél egy kis csillogást a megjelenésedbe  új fülbevalók segítségével

Ősszel különösen szeretünk fülbevalót hordani, mert így az esős napokon is tudunk egy kis csillogást varázsolni a megjelenésünkbe. Ezek a kis kiegészítők remekül kiegészítik az őszi divat színeit. Az aranysárga, vagy a neon-narancs fülbevalók például remekül mutatnak hosszú ujjú pólókkal, pulóverekkel és sálakkal, főleg ha azok az őszi színeket képviselik 🙂 Mindegy, hogy új fülpiercinget szeretnél vagy csak vásárló körútra mész, hogy szétnézz az őszi színekhez illő fülbevalókat, a különbség hatalmas lesz.

Tipp: Ha az utóbbi időben nem viseltél fülbevalót, vagy ha a füled a hidegben hajlamos kiszáradni, használj tisztitó krémet vagy gélt, a fülbevalód tisztításához és a füleid hidratálásához.

Üdvözöld az őszi stílust

Ragyogó fülbevalók egy gyönyörű őszhöz:Élvezd a túrázást és a gyönyörű lombozatot
Végre eljött újra az idő, hogy elővegyük a szekrényből a csizmákat, a hosszúujjukat, kabátokat, dzsekiket és sálakat. Ősszel annyival több a stíluskínálat – a réteges, bundás öltözködéstől egészen a képzeletünk határáig. Személy szerint, számomra az ősz akkor kezdődik el igazán, amikor már elő kell venni a zoknikat és harisnyákat. Viszlát szandálok, találkozunk tavasszal!

Mozdulj ki otthonról!

Az ősz a legjobb alkalom arra, hogy élvezzük a természetet és a festői lombozatot. Túrázz a barátokkal, vagy vidd el hosszú sétákra a kutyádat! Vegyél egy mély lélegzetnyi friss levegőt! Kitisztítja az elméd. Én és a legjobb barátnőm hetente egyszer elmegyünk együtt sétálni – ha esik, ha fúj. Mikor megpróbálok előhozakodni a különböző kifogásaimmal, hogy miért is kéne otthon maradni, mindig emlékeztet: “Rossz idő nem létezik, csak nem megfelelő viselet.” Gyűjts leveleket nagy kupacokba, aztán ugorj rájuk – gyerekként megtetted, ki mondta, hogy ma már nem szabad? Bolondozz, nevess hangosan, nevetess meg másokat is!

Sütőtök leves

És ha hazaérsz, varázsold hangulatossá otthonodat

Faragtál már tököt? Nehéz, de fantasztikusan néz ki. Dekoráld ki a házadat! Készíts finom ételeket! A hideg időszakban forrócsokit szeretek a legjobban inni, és ilyenkor legszívesebben a kanapén töltöm az időmet, egy jó könyvvel egy takaróba bugyolálva, miközben gyertyák világítanak, a tűz ropog a kandallóban és a levegőben terjeng a frissensült pite illata. Hívd át a barátokat és gyújtsatok tábortüzet a kertben! Süssetek mályvacukrot! Vagy tartsatok játékos vagy filmes estét…

Legyen csodálatos az őszöd!

Itt elolvashatod, hogy mi az a 15 dolog, amit a legjobban szeretünk az őszben.
Ha bármilyen véleményetek, élményetek van, szóljatok hozzá odalent, és szóljatok a barátoknak, ismerősöknek, hogy ők is elmondhassák a véleményüket.
Valamint, nézzétek meg a Studex System75-höz készült fülbevaló kollekciónkat, hogy rátaláljatok az új kedvencre.

15 dolog amit szeretünk az őszben

Ragyogó fülbevalók őszre szeptember 26, 2013

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű