Rólunk

 

Alapos minőség ellenőrzés az Egyesült Államok beli gyárunkban.

A Studex egy világszerte ismert fülbelövő rendszer márka. A precíziós eszközök, a belőhető fülbevalók és a fülbelövés utáni ápoló termékek világelső gyártójaként minőségi, márkás és könnyen használható termékeket kínálunk a partnereink – ékszerészek, ékszerüzletek, kozmetikák, parfümériák, gyógyszertárak és egyéb szaküzletek – számára. Az Ön, mint a partnerünk vendége, érdekében hatalmas mértékben forradalmasítottuk a fülbelövést: Az Ön által választott Studex partnernél pillanatok alatt megtörténik a csodálatos és antiallargén új fülbevaló belövése. A Studex System75-el szinte észrevehetetlen. Ennyire egyszerű, gyengéd és biztonságos még soha nem volt a fülbelövés.

Egy alkalmazottunk az Egyesült Államokban

A Studex márkánk 40 éve élvezi az ügyfelei bizalmát és tartja a jó hírét. A rendszereink a gyakorlatban bizonyítottak: A segítségével világszerte már több millió fülbelövés történt.

Fülbevalók - 'made in U.S.A.'

A központunk, Studex Inc., az Amerikai Egyesült Államokban, Kaliforniában, Los Angelesben található. Itt tervezik a híres ékszertervezők a kollekcióinkat. Kéz a kézben dolgoznak a mérnökeinkkel. A legújabb divatirányzatok és a legmodernebb technológia összjátéka a sikereink egyik fontos építőköve. Valamennyi fülbelövő rendszerünk és fülbevalónk az amerikai gyárunkban készül, melyet a „Made in U.S.A.” felirat igazol.

Minden Studex termék alapos minőség ellenőrzési teszteken megy keresztül
Mind az eszközök, mind a fülbevalók szigorúan felügyelt minőségellenőrzésen esnek át. Ezzel biztosíthatjuk, hogy nem csak szép, hanem teljes egészében biztonságos termékeket kínálhatunk Önnek. Mind a munkatársaink, mind a termékeink kapcsán betartjuk a legszigorúbb egészségügyi és biztonsági előírásokat. Így a steril csomagolású belőhető fülbevalóink nem csak teljesítik, hanem túl is szárnyalják az EU nikkelrendeletében, valamint az amerikai FDA-irányelvekben (Amerikai Élelmiszer – és Gyógyszerhatóság) foglaltakat.

Fülbevalók az automata csomagolási folyamat közben
Eszköz

A Studex a Füllyukasztó Szakemberek Nemzetközi Szövetségének (Internationaler Verband der Ohrlochstech-Spezialisten, EPM) a tagja. A szövetség képviseli a gyártók és forgalmazók érdekeit a politikában, a gazdaságban és a nyilvánosság előtt; ezenfelül tájékoztatja is a nyilvánosságot a füllyukasztásról, illetve a vélemények változásáról az iparon belül. Tanácsokkal látja el és képviseli a tagjait

 

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű