Partnereink (üzletek)

Studex füllyukasztó állomás
A partnereinknél – ékszerészek, ékszerüzletek,orvosi rendelők,szépségszalonok,  és egyéb szaküzletek – szakértő módon lyukasztathatja a fülét a márkás Studex termékek segítségével. Ezeken a helyeken a Studex kiváló minőségű és antiallergén belőhető és cserefülbevalók széles választéka áll a rendelkezésére. A kiváló képzésben részesült szakembereink tanácsokkal segítik a megfelelő ápoló termék kiválasztásában.

Ez a jelzés segít megtalálni Studex partnereinket
Ha szeretné a gyermekeit vagy a barátait egy szép ajándékötlettel elkápráztatni, kérje a szaküzletben a fülbelövési ajándékkupont, illetve a Bébi sorozatot, melynek termékei mellé jár az első fülbevaló tárolására szolgáló ajándék ládika.

Csak a Studex partnereinél — Studex System75 steril csomagolásban lévő fülbevalókkal
A fülbelövést végző szaküzlet kiválasztása bizalmi kérdés. Javasoljuk, hogy keresse a minőséget, a kiváló és márkás anyagokat, valamint a megfelelően képzett szakembereket.  Készséggel segítünk a megfelelő szaküzlet kiválasztásában. Csak küldjön nekünk a Kapcsolat felvételi lapunk segítségével egy üzenetet, amelyben megírja az irányítószámát és mi elküldjünk Önnek a közeli Studex partner elérhetőségét. Vagy hívjon fel minket.

A Te stílusod

Mind a tinik, mind a felnőttek között egyre divatosabb az egy fülben hordott több fülbevaló. A különböző méretű és stílusú belőhető-, és divatfülbevalók remekül kombinálhatóak. Studex partnereink szívesen segítenek önnek a választásban. Partnereink üzleteit könnyen felismerheti az alábbi plakát alapján, amely biztosítja Önt arról, hogy az üzletben a Studex füllyukasztó eszközét, a Studex System75-öt használják.

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű