Studex Baby Box – pici fül, pici fülbevaló

Mindenből az első a legemlékezetesebb. Az első lépések, az első szavak – és az első fülbevaló.  Ezért alkottuk meg a Baby Box nevű ajándékcsomagunkat, amit kifejezetten újszülöttek és csecsemők számára ajánlunk.

Biztonságos fülbelövés, kényelmes viselet

Hogy mitől különleges ez a csomag? A legfontosabb talán, hogy olyan apró ékszer van benne, ami milliméterekkel rövidebb, mint hagyományos társai. A rövid szárú belőhető fülbevalók nem csak sterilen vannak csomagolva, így tökéletesen higiénikusak, de biztonságosak is, hiszen alapanyaguk arany vagy ezüst foglalatú nikkelmentes orvosi fém.

Hogy mire akarunk kilyukadni? 😊

A fülbevalók zárt kapszulába vannak csomagolva, ami biztosítja a higiénikus fülbelövést. A lyukasztás a System 75 rendszerrel történik, maga a művelet így gyors, halk, garantáltan steril, és jelentéktelen fájdalomérzettel jár. A fülbevaló szárát úgy öleli körbe a pillangó formájú kapocs, hogy a szár nem szúrja a fülcimpa mögötti bőrterületet. Viselése ettől válik észrevétlenné.

A csomag remek ajándék keresztelőre, szülinapra, névnapra, karácsonykor, gyereknapra – vagy csak úgy. Hiszen gyönyörűek: a virág alakú, apró köves vagy sima arany, ezüst ékszereknek finom, kedves dizájnt álmodtunk meg, olyat, ami igazán illik egy pici emberke füléhez.

A Fogtündér és mi – apró emlékek egy dobozban  

Hogy mitől Box a neve? Mert összeállításánál mindenre gondoltunk. A doboz tartalmazza az egy pár külön csomagolt steril fülbevalót, fertőtlenítő lapocskát, utókezelő folyadékot, egy pár zárókapcsot és egy fényképtartós díszdobozt.

És még egy apróság. Az emlékek gyűjtögetését nem lehet elég korán kezdeni, ezért úgy döntöttünk, hogy együttműködünk a Fogtündérrel. A dobozban egy fényképrögzítő rész mellett olyan rekeszt is találnak, ahová el lehet tenni emlékbe a kihullott tejfogacskákat, vagy az első hajvágásból egy levágott hajtincset.

Az ékszerekről és a füllyukasztási helyszínekről további információt itt találnak: http://studexwebshop.hu

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű