STUDEX “Kicsi hősök” Nyereményjáték : Fülbevalók Gyerekeknek

A játék véget ért! Gratulálunk a nyerteseknek! 

Little Heroes: Earrings for Children

A gyerekek mind kicsi hősök. Lehet, hogy nem viselnek köpenyt, de a bennük rejlő energiával, kreativitással és képzelőerővel minden napunkat kalanddá teszik. Szeretnéd, ha teljesülne a Te kicsi hősöd kívánsága, és új fülbevalókkal gazdagodna? Nincs más dolgod, mint részt venni a STUDEX “Kicsi hősök” fotó- és rajzpályázatán.

Ha a gyermekednek még nincs kilyukasztva a füle, a lent található linken keresztül megkeresheted a hozzád legközelebb levő STUDEX partnert.

Little Heroes: Earrings for Children
A részvételhez nincs másra szükség, minthogy küldj egy fotót a gyermekedről, vagy egy, a gyermeked által készített rajzot a 2020. június 15. és szeptember 20. között tartó promóciós időszak alatt. A nyertes pályázatok az alábbi nyereményekben részesülnek:*

 • 2 pár hipoallergén fülbevaló Sensitive by STUDEX® kollekcióból: 1 x Cseresznyés és 1 x Cubic Cirkónia fülbevaló
 • 1 meglepetés plüss figura
 • 1 STUDEX® ékszerdoboz a fülbevalók számára
 • 3 csomag STUDEX® csillogó tetoválás
 • 1 „Kicsi Hősök” kézműves maszk
 • 1 STUDEX® memóriajáték
 • 1 csomag STUDEX® édesség

External link to Little Heroes video on YouTubeA videóra kattintva megmutathatod a gyermekednek, hogy a mi kicsi hősünk miképpen kapta meg az első fülbevalóját.

Hogyan vehetsz részt a pályázaton?

Nincs más dolgod, mint, hogy készíts egy fotót a gyermekedről, vagy egy általa készített rajzról, amely kapcsolódik a ”Kicsi hősök” témához vagy egyszerűen csak a fülbevalókhoz, majd küldd el nekünk:

 • e-mailen keresztül
 • vagy postán a:
  STUDEX Hungary Kft.
  “Kicsi Hősök”
  2.emelet 8/a
  Teréz Krt.23
  Budapest, 1067
  Magyarország

Nyugodtan oszd meg a beküldött fotókat a közösségi oldalakon, ne felejtsd el használni a #kicsihősök, #littleheroes,  a #studex és a #sensitiveforkids tageket.
Szívesen fogadjuk a beküldött képeket övező történeteket is, és kíváncsian olvassuk, hogy milyen fülbevalókra vágynak a gyermekeid, vagy, hogy milyen füllyukasztással kapcsolatos élményeik vannak.

 Little heroine wishing for earrings: Earrings for children
A beérkezett pályázatok közül, a promóciós időszak alatt, hetente újabb nyertes kerül kihirdetésre, akik részesülnek a nyereménycsomagban.
A nyerteseket e-mailen keresztül értesítjük legkésőbb szeptember 30-ig. (A postán benyújtott pályázatok esetében ez nem érvényes, kivéve, ha levélben mellékelték az e-mail címüket.)
Az ajándékcsomag ezt követően kerül postázásra a megadott címre.

Általános Szerződési Feltételek

A pályázatot a STUDEX Hungary Kft., 1067 Budapest, Teréz Krt.23 2.emelet 8/a hirdeti meg. A pályázatban csak azok vehetnek részt, akik magyarországi lakcímmel rendelkeznek; nemtől és kortól függetlenül.
A pályázatban bárki részt vehet, amennyiben a fentebb leírtaknak megfelelően beküld egy, a gyermekéről készült fotót, vagy annak egy rajzát a 2020. június 15-től szeptember 20-ig tartó promóciós időszak alatt. A tizenhat éven aluli résztvevők esetében kérjük a szülő vagy gyám írásos beleegyezését.

 Little heroine having her ears pierced: Earrings for children
A beküldött fotókat kitöltött és aláírással ellátott hozzájárulási nyilatkozat hiányában nem tudjuk elfogadni.
A hozzájárulási nyilatkozat benyújtásával elismered, hogy te vagy az általad beküldött kép tulajdonosa. Gyermekek esetében a szülők vagy gyámok töltik ki a nyilatkozatot. Amennyiben egy fotón több személy is szerepel, kérjük küldd el a valamennyiük által kitöltött hozzájárulási nyilatkozatokat is.

Azok a fotók, amelyek nem nyertek az adott heti pályázaton, automatikusan részt vesznek a következő hetin, azaz egészen a pályázat végéig fennáll a lehetőség a nyerésre.
A fotók beküldésének határideje (e-mailen vagy postán) keresztül 2020. szeptember 20. (az e-mail elküldésének vagy a levél postán történő feladásának határideje).

A hozzájárulási nyilatkozat kitöltése egyúttal felhatalmazást biztosít számunkra, hogy felhasználjuk a feltüntetett postacímet a nyeremény küldése esetén. E-mailen vagy egyéb módon történő jelentkezés esetében kérjük, hogy tüntesd fel az e-mail címedet is, ezzel engedélyezve, hogy kapcsolatba lépjünk veled, ha nyertél.

 Proud little heroine with new earrings: Earrings for children
Mindezeken túl, a hozzájárulási nyilatkozattal korlátlan, örökös felhatalmazást biztosítasz a számunkra, hogy felhasználjuk az általad beküldött fotót a STUDEX közösségi felületein (pl. Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram), illetve reklámanyagain. A nyilatkozat kitöltésével azt is elfogadod, hogy a nevedet nyilvánosságra hozzuk anonimizált formában (pl. “Péter M.”); a tizenhat éven aluli gyermekek esetében pedig a szülők vagy gyámok ahhoz is hozzájárulnak, hogy feltüntessük a gyermekek életkorát (pl. “Tamara S., 6”).

Hogy mely képek kerülnek felhasználásra a STUDEX felületein, az kizárólag a STUDEX döntésén múlik. A STUDEX-nek jogában áll magyarázat nélkül törölni bármilyen bejegyzést a közösségi felületeiről. A beküldött eredeti fotókat nem áll módunkban visszaküldeni.

A megadott adatokat nem bocsájtjuk harmadik fél használatára (kivéve a nyeremény szállítása esetén), illetve reklám céljából sem használjuk fel.

Összesen tizennégy nyereménycsomag kerül kiosztásra (hetente egy a promóciós időszak alatt).

*A csomagok a képhez hasonlóak, tartalma a készletnek megfelelően változhat. A bírósághoz való folyamodás lehetőségét kizárjuk.

Az itt feltüntetett általános szerződési feltételeken kívül, itt megtalálhatjátok a weboldalhoz tartozó Használati feltételeket, illetve az Adatvédelmi szabályzatot.

A játékhoz tartozó nyereményjáték szabályzatot és az adatkezelési szabályzatot a linkekre kattintva találhatod meg.

Sok sikert!
a Te STUDEX csapatod

Találd meg a hozzád legközelebbi STUDEX partnerüzletet…

…a kontakt oldalunkon keresztül. STUDEX partnerüzleteinkben megtalálhatóak a STUDEX System75-tel használatos hipoallergén füllyukasztó fülbevalóink, melyek a legkülönbözőbb formákban várják a gyerekeket: cseresznye, fagyi, katicabogár, pillangó, margaréta, eper, szívecske, egyszarvú, flamingó, panda, jegesmedve és még sok más.

Útmutató az „Kicsi hősök“ maszk elkészítéséhez

STUDEX Partners: Hypoallergenic Earrings for Children
A nyertesek a csomagban találni fognak egy sablont, mellyel a gyerekek elkészíthetik a saját “Kicsi hősök” maszkjaikat. A sablon beszerezhető STUDEX partnereinknél is*, vagy pedig letölthető nyomtatható formában a képre, vagy ide kattintva. Különböző méretekkel készültünk a szülők, a gyerekek és a plüssállatok számára.

Amire szüksége lehet a gyerekeknek:

 • zsírkréta, filctoll, színes ceruza
 • olló
 • szalag a maszk rögzítéséhez

A tartósság érdekében javasoljuk, hogy a kinyomtatott sablont ragasszátok rá valamilyen kartonpapírra (pl. müzlis doboz)

Little hero and hero mom
Útmutató a gyerekeknek:

 1. Színezd ki a maszkot.
 2. Fogj egy ollót, és vágd ki a maszkot a pontozott vonal mentén.
 3. Vágd ki a lyukakat a szemeknek a pontozott vonalak mentén.
 4. Szúrj lyukakat egy tollal vagy ollóval a maszk mindkét oldalán.
 5. Fűzd át szalagot a lyukakon és már fel is veheted a maszkodat.

És tessék – már kész is van az “Kicsi hősök” maszkod!

*csak a kiválasztott STUDEX partnereinknél, amíg a készlet tart

STUDEX “Kicsi hősök” Nyereményjáték : Fülbevalók Gyerekeknek május 14, 2020

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű