Szeretjük a sportot! Szeretjük a focit! Szeretünk Szurkolni!

Számomra igazából mindegy melyik sportról van szó, -persze vannak kedvenc sportágaim,- minden megmérettetésen, ahol Magyar versenyző vagy csapat szerepel az egyik oldalon, azonnal felgyorsul a pulzusom, és tiszta szívből szurkolok! 

Hihetetlen kimondani, hogy 44 éve szerepelt utoljára Magyar foci válogatott Európabajnokságon, és már annak is 30 éve, hogy utoljára a világbajnokságon szerepelt. De most 2016-ban újra ott lesz a Magyar válogatott, ami ennyi év után csodálatos érzés, újra szívből szurkolhatunk.

1972

1972

2016

2016

Az élsportolók mivel példaképekké váltak, a divatot is nagyban meghatározták, gondoljunk csak a „focista frizura” kifejezésre. Bár napjainkban ez már nem ugyanazt a frizurát jelenti, mint 20-30 évvel ezelőtt, az élvonalban játszó focisták stílusa ugyanúgy trendteremtő. Gondoljunk csak David Beckham frizura váltásaira.

David Beckham frizuraváltásai

David Beckham frizuraváltásai

Ahogy a válogatott mezek és a frizurák is változtak az évek folyamán, ugyanúgy változott a szurkolói divat is, és maguk a szurkolók is merészebbek lettek.

Csenge

 

Jelenleg már nagyon sok kiegészítő közül válogathatunk, ilyenek a nemzetiszínű virágkoszorú, a szurkolói mez, a vicces fejdíszek, sálak, tapsrudak. De sokszor már művészi szintre emelik az arc és testfestést is.

Ékszerekkel is lehet fokozni az élményt, nemzetiszínű karkötőkkel, nyakláncokkal, fülbevalókkal.

A Studex fülbevalói közül a focilabdás fülbevaló tökéletes választás erre az eseményre, mivel is fejezhetnéd ki jobban rajongásod, mint magával a focilabdával!

Szurkoljunk együtt a Magyar válogatottnak, mutassuk meg mennyire szeretjük sportolóinkat és a focit!

 

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű