Szexi, vagány, egyedi: Neked van már helix-ed?

Elég csak kilépnünk az utcára, hogy lássuk, mennyire aranykorukat élik az ékszerek, testékszerek. Hiszen ez az önkifejezés egyik legjobb eszköze. A hagyományos fülbevalóviselés mellett ma már teljesen elfogadott a harmadik fülbevaló a cimpában, és kezd bekerülni a köztudatba a szuper divatos helix, amit a külső fülkagylóba, a felső porcos részbe szoktunk berakni.

Egy helix, ahogy a sima fülbevaló is, akkor szép és ízléses, ha megfelelő helyre kerül, ehhez pedig elengedhetetlen a professzionális eszköz és a tapasztalt szakember. A System75-öt éppen ezért ajánljuk mindenkinek, aki úgy döntött, kipróbálja, milyen az élet egy helix-szel. A sterilen csomagolt belőhető fülbevaló és a vele kompatibilis füllyukasztó készülék garantálja, hogy a megfelelő helyre, szögben és tisztaságban kerüljön be az ékszer. Természetesen valamennyi fülbevalónk hipoallergén, hiszen orvosi fémből készülnek, ráadásul rendkívül tartósak is.

Különleges ékszer, különleges ápolás

Mivel ez a terület hosszabb ideig gyógyul, mint a puha cimpa rész (kb. 4 hónap), másképpen is kell gondoskodni róla a lyukasztás után. De a szalonban mindennel ellátnak majd, amire szükséged van: utókezelő folyadék, jótanácsok stb. A gondoskodás része az is, hogy amíg vissza nem állt teljesen a rend, napi 24 órában figyelj rá, hogy semmi ne nyomja vagy húzza meg, ne akadjon bele. És mivel a fülszegély aprócska területéről van szó, érdemes olyan méretben gondolkozni az ékszer kiválasztásakor, ami nem furcsának fog tűnni a füled felső részén, hanem diszkrét lesz és vagány egyszerre. Plusz praktikus. És ahogyan a sima fülbevalóknál, a gyógyulási folyamat lezárulta után itt is simán kicserélheted majd másikra.

A kevesebb néha több

Azt szoktuk javasolni, hogy kezdetnek mindenképpen sima felszínű ékszerrel induljatok, nem olyannal, aminek vannak kilógó részei, amik beakadhatnak (virág, csillag stb.). Ha már megszoktátok, és a testérzet része lett az új barát, akkor lehet kísérletezni, de a praktikus szempontokat akkor sem szabad figyelmen kívül hagyni. Hiszen a kötött sapkánk meg a fülünk egyszerre bánja, ha a kisvirág szirmai összeakadnak a pamutszálakkal.

A Studexnél gondolunk az arany és az ezüst híveire is: sima gömb alakú mindkét színben van nálunk, többféle méretben is. Aki a kövekre esküszik, az is talál megfelelőt: mivel a kristályt stabilan körülveszi a fém szegély, semmi esély arra, hogy bármibe beakadjanak a kövecskék kiálló szélei. Nagy kedvenc a dárda alakú, kissé hegyes fülbevaló, ami pont annyira hegyes, hogy biztonságosan lehessen viselni ezen a területen is. A kristálygömböt varázslatos csillogása miatt választják sokan, szintén kényelmes megoldás a fül díszítésére.

Menő, szép és biztonságos  – már csak választanod kell 😊

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű