Tippek télre

Téli Fülbevaló
A hideg tél a meleg sapkák, kalapok, kapucnik, puha sálak és vastag garbók ideje. Minél hidegebb van kint, annál melegebben öltözünk fel. A nyakunkat és a füleinket is megpróbáljuk a lehető legjobban melegen tartani.

Fülbevalókkal ez azonban nem mindig olyan egyszerű. A hosszú fülbevalók gyakran beakadnak a vastag sálakba. A fejfedők fel és levételekor is gyakran megfeledkezünk arról, hogy óvatosan kell bánni az olyan fülekkel melyekben fülbevaló található.

Füleivel és fülbevalóival így sikerül jól átjutnia a télen:

  • Télen gyakrabban hordjon bedugós fülbevalót, ezek ugyanis sokkal nehezebben akadnak bele a sálba,a sapkába illetve a pulóverbe.
  • A fülbevalókat a pulóver felvétele után tegye csak a bele a fülébe, hogy előbbit ne kelljen végighúznia a fülbevalókon.
  • Füleit ápolja füllyukasztás után használatos ápolási termékekkel, ugyanis a fülcimpán apró sérülések keletkezhetnek ha a fülbevalóival beleakad a sáljába és véletlenül megrántja azt. Ezek a sérülések néha olyan minimálisak, hogy alig lehet őket látni, ennek ellenére gyulladások keletkezhetnek körülötte. A megfelelő ápolási termékek ezt megelőzhetik.

A tél jó időszak a füllyukasztáshoz?

Korábban néha arról lehetett hallani, hogy nem jó ötlet télen kilyukasztani a fület. Erre azonban sosem volt jó magyarázat. Valójában bármelyik időszakban kilyukaszthatja a füleit. Ha télen hidegebbek a fülcimpák, akkor egyeseknek csupán még kellemesebb. Ha azonban egy olyan szaküzletet keres meg, ahol a Studex System75 rendszert alkalmazzák, akkor alapból nem fog semmit érezni. Éppen ezért nem is kell várnia, de nem is kell kerülnie a téli időszakot. Akkor lyukassza ki füleit, amikor kedve van hozzá.

Tippek télre január 11, 2013

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű