Tiszta dolog

Ear piercing with Studex System75 — hygienic and barely noticeable

A Studex fülbelövő rendszerek működése rendkívül egyszerű. Szinte fájdalommentesen hatolnak át a fülön. A kiváló eszközünknek köszönhetően mindez gyors és higiénikus.

A Studex System75 fülbelövő rendszerünkbe a fülbevalók a csak egyféleképpen behelyezhető kazetta segítségével, úgy kerülnek a készülékbe behelyezésre, hogy azokat még a belövést végző szakember sem érinti. Mindössze, az ebbe a belövőbe való, steril és egyszer használatos fülbevaló érintkezik a fülével. Még a fülbevalót biztonságosan rögzítő fülbevaló kapocs is ily módon kerül felhelyezésre.

This is how your ear piercing specialist inserts the cartridge containing one sterile piercing stud into the Studex System75.
A hátsó rögzítő automatikus beállításának köszönhetően a fülcimpa hátsó fele és a kapocs, illetve a fülcimpa elülső része és a fülbevaló feje között egy kis távolság marad, ami elősegíti a gyógyulást.

A Studex System75 használata után a belövést végző szakember eltávolítja az üres kapszulát és a hulladékkezelési előírások szerint kezeli. Ön még a készülékkel sem érintkezik! A Studex szabadalmaztatott fejlesztése a fülbelövés során teljes egészében steril kezelést garantál.
Tekintse meg részletes útmutatónkat, amely 12 lépésben bemutatja a füllyukasztás folyamatát a Studex System75-el

Tiszta dolog december 23, 2011

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű