Végre itt a karácsony, ragyogjunk együtt!

Egy felmérés szerint a karácsony az emberek abszolút kedvenc ünnepe itthon. A nagymama bejglije, apuka halászleve, a csillogó szaloncukroktól roskadozó fa nem csak gyerekként jelent nekünk sokat. Márpedig a fontos ünnepeken felvesszük a legszebb ruhánkat, a legszebb nyakláncunkkal – és a hozzá illő fülbevalóval. Szerencsére a Studex-nél rengeteg féle ragyogó kis szépség vár arra, hogy viseld a várva várt estén. A fa mellett, ahol a saját szemeddel láthatod, mennyire örülnek a szeretteid az ajándékaidnak.


Ki lesz csillogóbb a csillagszórónál?

Ha megnézed a webshopunkat, látni fogod, hogy számtalan színben kaphatóak nálunk kristályos fülbevalók – apróbbak és nagyobb méretűek, egyszerűbbek és látványosabbak, fehérek és színesek. Egy dologban mind egyformák: tökéletesen komfortosan fogod őket viselni nem csak az ünnepkor, hanem akár minden nap, hiszen orvosi fémből készülnek, hipoallergének – és nem mellesleg nagyon tartósak. A karácsony összehozza a családokat, zenét hallgatunk és olyan ételeket eszünk, amiket máskor nem. És ha már megadjuk a módját, miért ne viselnénk olyan fülbevalót, amiről mindenki megkérdezi majd, hogy hol vettük?


Mit vegyek fel?

Vasalt ing és bársony blézer, odaadással csomagolt ajándékok és aszú kortyolgatása a nagyival. A választott szetthez akár arany, akár ünnepélyes bordó színű fülcsit keresel, nálunk több verzióban is megtalálod őket. Kék csillag? Zöld csillag? Arany csillag? A csillagképek – Nap, Hold, csillagok – örök szimbólumok, és sosem mennek ki a divatból. Akik pedig az „A kevesebb néha több”-ben gondolkoznak, nos, számukra még több féle ékszert kínálunk – a gyöngyház, az örök elegáns fekete vagy a matt ezüst formájában.

Ajándéknak a legjobb

Ha pedig még mindig nem tudod, mi lenne a legklasszabb ajándék a nővérednek meg a lányának, megsúgjuk, hogy a Studex System75 belőhető fülbevalói ideálisak a kisebbek első ékszerének. Tündéri ajándék – főleg, hogy ugyanolyat a pici édesanyjának is találsz nálunk, nem belőhető formában. Elég menő, amikor anya-lánya egyenfülbevalót hord. 😊

Meghitt ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű