Az új Bébi sorozat

Gift box for your baby's first earrings

A Bébi sorozatával a Studex biztonságos fülbelövést kínál kimondottan pár hónapos csecsemők számára. Az Ön által választott Studex füllyukasztó szakembernél megkapja ezt a teljes készletet tartalmazó bébi ajándékdobozt. A csomag tartalma egy gyönyörű, rózsaszín ajándék ládika, a baba számára készült, steril csomagolású és megfelelő kapoccsal rendelkező fülbevaló, alkoholos párnácska, amellyel a belövést végző szakember a művelet megkezdése előtt fertőtleníti a fülecskét, valamint egy kis adag Studex utókezelő ápolófolyadék, amely lehetővé teszi a belövést követő rendszeres ápolást.

A bébi sorozatunk termékeinek belövése a Studex System75-el, különös gyengédséggel történik.

Ez a szabadalmaztatott rendszer annyira halk, hogy a belövés sem a kisebb, sem a nagyobb gyerekeket nem ijeszti meg.

Természetesen, mind a fülbevaló, mind a rögzítő rész steril kapszulában helyezkedik el, amelyet a belövést végző szakember azok érintése nélkül, közvetlenül az eszközbe helyez.

The Baby Line—cute daisies, karat gold balls and round April crystals in a bezel setting

A fülbevalók nem csupán aranyosak a baba fülében, hanem a legjobb anyagokból is készültek – csak a legjobbat a babák fülecskéjének!

A bébi sorozat fülbevalóit különféle gyönyörű formában kínáljuk: virágformájú „Baby Daisy”, kerek Ápril-kristály, illetve klasszikus aranygömb. A Baby Daisy  és a körfoglalatos Ápril- kristály fehér- és sárgaarany színű foglalatban is kaphatóak.

Place for your child's first earrings and other small treasures

Ne feledkezzen meg a baba fülének rendszeres ápolásáról. Az Ápolási útmutatónk sok hasznos ötlettel nyújt ehhez segítséget. Különösen fontos, hogy a fülbevaló kapocs ne üljön túl szorosan a fülön. A Studex System75-el történő belövés esetén a fülbevaló kapocs ideális távolságban kerül felhelyezésre (a szár végén rögzül).  Ha ennek a helyzetét nem változtatja, a lyuk megfelelő szellőzése biztosított. Ez pedig elősegíti a gyógyulást.

The Baby Line from Studex—now at your specialty store

Az oldalán a „My First Earring” (Az első fülbevalóm) feliratot viselő kincses ládikó nem csupán aranyos, hanem egyúttal az első fülbevaló és egyéb apró kincsek, pl. egy hajtincs, az első tejfogak, stb. tárolására is szolgál. Tegye bele gyermeke fotóját, őrizze meg a kincseket, hogy később meglephesse a gyermekét vagy keresztgyermekét ezzel a szép emlékkel.

Tiszta szívből kívánjuk, hogy a gyermeke egész életében örüljön a Studex fülbevalójának!

A csecsemő fülbevalókkal kapcsolatban bővebb információt a Kérdések & válaszok oldalon, a „Hány éves kortól kaphat a gyerek belőhető fülbevalót” című pont alatt olvashat.

Az új Bébi sorozat március 1, 2012

Maradjunk kapcsolatban

twitter Kövess Minket Twitteren.
Studex FanClub Hungary Studex FanClub a Facebookon
pinterest Találkozzunk a Pinterest-en.
Instagram Kövess Instagramon.
youtube Nézd meg videóinkat a YouTube-on.
email Üzenj Nekünk.
rss Iratkozz fel az RSS-re

Ennyire egyszerű